Trupa ABBA și-a făcut o revenire spectaculoasă în muzică, odată cu lansarea albumului „Voyage”. După aproximativ patru decenii de pauză, artiștii au revenit în forță, spre marea încântare a fanilor.

ABBA – Voyage

Încă de la începutul lunii septembrie se știa de revenire trupei, mai ales că aceasta urmează să susțină și concertul ABBA Voyage. Concertele vor avea loc începând cu 27 mai 2022, la Londra.

„A trecut ceva timp de când am creat muzică împreună. Aproape 40 de ani, de fapt. Am luat o pauză în primăvara anului 1982 și acum ne-am decis că este vremea să ne reluăm activitatea. Sursa noastră principală de inspirație pentru a înregistra muzică din nou a venit din implicarea noastră în cel mai ciudat și spectaculos concert la care v-ați putea gândi.Vom putea să ne relaxăm și să ne uităm la versiunile noastre digitale în timp ce cântă pe o scenă special construită în Londra. Ciudat și magnific!”, au spus membrii trupei.

Cele 10 piese care alcătuiesc materialul discografic au fost înregistrate timp de patru ani în Stockholm, iar două dintre melodii sunt „Don’t Shut Me Down” și „I Still Have Faith in You”.

ABBA este o trupă suedeză care a făcut istorie la nivel mondial cu zecile de hit-uri lansate, devenind una dintre cele mai de succes formații din toate timpurile.

ABBA – I Still Have Faith In You

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.