Anul acesta s-au împlinit 10 ani de când legendara Whitney Houston nu ne mai bucură cu vocea ei inegalabilă și totodată, astăzi ar fi împlinit 59 de ani.

Whitney Houston la World Music Awards în 2004

Whitney Houston sau „The Voice” așa cum o numeau cei din industria și fanii, a fost o cântăreață și actriță americană. Artista a devenit una dintre cele mai de succes artiste din toate timpurile, cu peste 200 de milioane de albume vândute la nivel internațional.

A început să cânte încă de la o vârstă fragedă, atunci când a făcut parte din corul bisericii. Primele două sale albume, „Whitney Houston” și „Whitney”, au ajuns pe locul 1 în Billboard 200 și au fost desemnate ca fiind unele dintre cele mai bine vândute albume din toate timpurile.

Mai mult decât atât, Whitney și-a făcut debutul în cinematografie în anul 1992, atunci când a jucat în filmul „The Bodyguard”. După apariția acestuia, pelicula a fost desemnată ca fiind una dintre primele zece cele mai de succes filme din toate filmele, iar coloana sonoră a rămas cel mai bine vândut album din istorie.

Printre premiile pe care aceasta le-a câștigat, se numără: Grammy Award for Album of the Year, Juno Award for International Album of the Year, Grammy Award for Best Female R&B Vocal Performance, NAACP Image Award for Outstanding Album și multe altele.

De-a lungul carierei sale, Whitney a lansat 7 albume, a jucat în tot 5 filme și a avut 7 turnee internaționale.

Whitney Houston – Saving All My Love For You (Official HD Video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.