Dublă premieră pentru LORA, care revine în atenția fanilor săi cu o piesă specială, lansată împreună cu noul ei label – MusicON. Cea de-a două premieră este că a realizat o melodie despre „Emilian”, la care a lucrat chiar cu artistul cu același nume.

LORA – Emilian 

Piesa „Emilian” a fost compusă de Laura Petrescu (LORA), Gabriel Stănoiu, Vlad Munteanu (DOC), EpicJulius, textul a fost realizat de Laura Petrescu (LORA) , Vlad Munteanu (DOC) și Emilian, iar de producție s-a ocupat Gabriel Stănoiu.

Melodia este una plină de optimism, energie și voie bună, numai bună pentru a celebra ultimele săptâmâni de vară.

Videoclipul este unul catchy, plin de culoare și dinamic, fiind regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment) după un scenariu semnat LORA. În clip, două găști, una de fete și una de băieți încearcă să câștige terenul sportiv numai pentru ei.

De asemenea, LORA dansează foarte bine și cot la cot cu dansatorii de top, care apar și ei în videoclipul acesteia.

„Sunt fericită că, în calitate de proaspăt artist independent, cu propriul meu label am lansat un prim single la care m-am super distrat când am scris. Să ajungă la voi energia asta dulce și senzuală a fetei îndrăgostite de „Emilian”. Mulțumesc Doc, Gabi, Emilian, super-gaşca alături de care am scris piesa asta râzând, dansând… o energie pe care să n-o uităm niciodată. Daaaans şi hai cu „Emilian” în playlist”, a declarat solista despre noul single.

Din păcate lipsește din videoclip chiar Emilian, însă nu și vocea lui, care se poate auzi foarte bine pe fundalul piesei.

LORA – Emilian | Official Video

Leave a Reply

Your email address will not be published.