Beyoncé și Madonna și-au reunit forțele pentru un remix nou-nouț al piesei „BREAK MY SOUL”, intitulat „THE QUEENS REMIX”, luând cu asalt toate platformele sociale.  

Beyoncé, Madonna – BREAK MY SOUL (THE QUEENS REMIX)

Piesa „THE QUEENS REMIX” este acum disponibilă pe toate platformele de streaming și combină single-ul principal de pe albumul Renaissance și hit-ul „Vogue” din 1990 al Madonnei.

Deși cele două artiste se urmăresc de mult timp și sunt fanele una alteia, abia acum au ales să colaboreze pentru prima dată.

„BREAK MY SOUL (THE QUEENS REMIX)” este al 5-lea remix pentru acest single, celelalte fiind lansate în colaborare cu will.i.am, Nita Aviance, Honey Dijon și Terry Hunter.

Prin acest remix, Bey a vrut să aducă și un omagiu artistelor legendare de culoare, precum Aretha Franklin și Diana Ross, dar și altele, acestea fiind menționate în versurile piesei.

„Queen mother Madonna, Aaliyah (strike a post, vogue, you know you can do it)

Rosetta Tharpe, Santigold (vogue)

Bessie Smith, Nina Simone (vogue)

Betty Davis, Solange Knowles, Badu, Lizzo

Kelly Rowl’

Lauryn Hill, Roberta Flack

Toni, Janet, Tierra Whack (let your body move to the music)

Missy, Diana, Grace Jones

Aretha, Anita, Grace Jones (hey, hey, hey)

Helen Folasade Adu, Jilly from Philly, I love you boo”

După lansarea remix-ului, Beyoncé a vrut să își arate recunoștința pentru Madonna și totodată, pentru colaborarea dintre ele. Madonna a vrut să împărtășească momentul imediat cu fanii ei, așa că, a postat mesajul pe story, spunând: „❤️❤️thank you!! from one 👑 to another 👑. I love the Re-Mix! @beyonce ❤️❤️.”

Buchetul de flori trimis de Beyoncé pentru Madonna, alături de bilet (mesaj)

Mai mult decât atât, Bey se află pe locul 1 în trei topuri publicate de celebra revistă Billboard, și anume în: Billboard 200, Billboard Hot 100 și Artist 100, deținând astfel pentru prima dată performanța de a se afla într-un clasament muzical, atât cu piesa, cât și cu albumul pe locul 1, în SUA.

„Renaissance” este al șaptelea album de studio al lui Beyoncé, care a ajuns numărul 1 în celebrul top american și totodată, primul album din 2022 lansat de o femeie, care a ajuns pe prima poziție în Billboard 200.

De asemenea, prima piesă extrasă de pe noul album, „BREAK MY SOUL” a trecut de pe poziția 6 direct pe primul loc în Billboard Hot 100, devenind astfel al 8-lea single numărul 1 al lui Bey.

https://www.billboard.com/

Alături de Destiny’s Child, cântăreața a avut 4 piese și 2 albume numărul 1 în Billboard Hot 100, respectiv Billboard 200.

CLUB Renaissance

Pentru a celebra reușitele și lansarea noului album, Bey a dat o petrecere de pomină alături de invitați de renume.

Party-ul s-a numit Club Renaissance și a avut loc la Paradise Club din New York, acolo unde au fost prezenți: Michelle Williams, Kendrick Lamar, La La Anthony, Normani, Leonardo DiCaprio, Cynthia Erivo, Yara Shahidi, Donald Glover, tatăl și mama lui Bey, Mathew Knowles & Tina Knowles-Lawson, și, desigur, soțul ei JAY-Z.

Beyoncé, JAY-Z & Michelle Williams
Image Source: Blair Caldwell for Parkwood Entertainment

Mai multe poze de la petrecere a postat chiar mama lui Bey, care ne arată imagini senzaționale de la Club Renaissance. Vezi aici.

Beyoncé, Madonna – BREAK MY SOUL (THE QUEENS REMIX – Official Visualizer)

2 Comments

  • Iron recycle center, 14/03/2024 @ 03:15

    Scrap metal reclamation industry Ferrous material reviews Iron waste recycling centers

    Ferrous metal grading systems, Iron waste brokerage, Metal scrap reclaiming services

  • Iron scrap reclamation plant, 18/03/2024 @ 04:29

    Scrap metal sourcing solutions Ferrous material scrap recovery Scrap iron transportation

    Ferrous scrap risk management, Iron scrap procurement, Metal reclaiming plant

Leave a Reply

Your email address will not be published.