Jennifer Hudson le-a dat fanilor vestea cea mare! Artista va avea propria emisiune tv, intitulată The Jennifer Hudson Show, care va fi lansată pe 12 Septembrie, exact peste o lună.

The Jennifer Hudson Show

The Jennifer Hudson Show va fi un talk-show de comedie, difuzat pe Fox TV, ce va fi lansat chiar în ziua în care Jennifer împlinește vârstă de 41 de ani.

„Aceasta este prima zi a emisiunii mele. Încă mă obișnuiesc să spun asta. O să vă arăt cum se întâmplă totul. Cameră, înclină-te în jos”, a spus Jennifer pe Instagram, înainte de a ne arata papucii ei roz.

Cu ocazia noului show, Jennifer le arată fanilor că nu este doar o bună cântâreață și actriță, ci și o bună prezentatoare tv. Până la urmă, este cea mai tânără artistă din istorie care a obținut statutul EGOT (Emmy, Grammy, Oscar și Tony), fiind câștigătoarea a câte un premiu din această categorie.

Cum controversele sunt mereu inevitabile, acestea au apărut chiar și în cazul lui Hudson. Criticii au spus că emisiunea lui Jennifer, va apărea în locul lui Ellen DeGeneres, care și-a încheiat emisiunea anul acesta, în mai, după 19 ani de difuzare.

Cu toate acestea, talk show-ul va fi înregistrat chiar în platoul lui Ellen și va fi produs de mai mulți foști angajați ai lui DeGeneres.

Potrivit unui comunicat, noul show al lui Jennifer este despre a da „putere” conversațiile semnificative și de a fi „o destinație pentru a râde, a învăța și a te simți inspirat.”

Jennifer Hudson este o cântăreață, actriță și compozitoare americană, care și-a câștigat notorietatea odată cu participarea la concursul American Idol. De-a lungul carierei, artista a câștigat 1 Oscar, 1 Golden Globe, 2 Grammy, 1 Emmy și 1 Tony Award, dar și multe alte premii importante, fiind una dintre puținele artiste care reușesc să aibă câte un premiu la toate categoriile, EGOT fiind denumirea pentru această performanță. Filme precum „Dreamgirls” și „Respect”, i-au adus de asemenea, succesul.

Jennifer Hudson Hopes Fans Discover Their Superpower on New Talk Show

3 Comments

 • Iron reprocessing and repurposing, 14/03/2024 @ 19:39

  Scrap metal reclamation and recycling center Ferrous material reprocessing Iron scrap compaction services

  Ferrous metal recovery, Iron and steel reclaiming and recycling, Scrap metal processing center

 • Iron recovery solutions, 18/03/2024 @ 20:33

  Scrap metal reclaiming yard services Ferrous metal recovery methods Iron scrap reclamation plant

  Ferrous material recycling practices, Iron material repurposing, Metal reclamation

 • binance Registrierung, 18/05/2024 @ 09:43

  Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

Leave a Reply

Your email address will not be published.