Artistul le-a dat fanilor vestea cea mare încă de la începutul verii, atunci când a lansat una dintre piesele de pe viitorul album. Materialul discografic se numește „LEGEND” (ACT I & ACT II) și este un dublu-album, ce va fi lansat pe 9 septembrie.

„LEGEND ( ACT I & ACT II)” este al 8-lea album de studio al lui John și va conține câte 12 piese pentru fiecare act. De asemenea, artistul ne surprinde și cu colaborări inedite, cum ar fi cele cu Ty Dolla $ign, Amber Mark, Saweetie, Rapsody, dar și alții.

Noul material de studio a fost produs de John Legend & Ryan Tedder de la OneRepublic și vine la doi ani de la „Bigger Love”, care a fost lansat pe 19 iunie 2020.

Potrivit unui comunicat de presă, albumul „LEGEND” este descris ca fiind „îmbrăcat cu un spirit nepăsător de senzualitate și bucurie, informat de deplina vulnerabilitate a durerii, laudelor și vindecării”.

„Până în acest moment, nu am folosit niciodată un aspect al numelui meu pentru a da titlu unui album”, a declarat John Legend despre folosirea numelui său pentru prima dată într-un titlu de album.

Totodată, conform publicației Billboard, prin acest material, artistul a vrut să aducă din vibe-ul erei Michael Jackson – Off the Wall, amestecat cu groove-ul piesei „I Wanna Dance With Somebody” de la Withney Houston.

„A trebuit să câștig asta, să fiu la înălțime, oferind spectacol și muzică. Și eu spun că sunt mândru de cine sunt, sunt încrezător în munca pe care am făcut-o și am să o declar”, a mărturisit Legend despre noul album.

Până la data oficială, cântărețul a început deja să lanseze câteva dintre melodiile din Actul I și Actul II, precum „Dope” feat JID, „Honey” alături de Muni Long și „All She Wanna Do”.

John Legend ft. Muni Long – Honey (Official Music Video)

Videoclipurile single-urilor „Dope” & „Honey”, au strâns deja peste 2 milioane de vizualizări fiecare, pe canalul de YouTube al lui Legend, semn că fanii așteaptă cu nerăbdare noul album.

John Legend – Dope (feat. JID) (Official Music Video)

Mai mult decât atât, artistul și-a reluat rezidența spectacolului „John Legend Love In Las Vegas”, din 5 august până pe 20, iar apoi de pe 14 până pe 29 octombrie.

John Legend Love In Las Vegas The Residency

De asemenea, începând cu 19 septembrie, fanii îl pot urmări și în show-ul vocilor – The Voice USA, acolo unde va fi antrenor pentru noul sezon, alături de Blake Shelton, noua colegă Camila Cabello și Gwen Stefani.

Tracklist – LEGEND (ACT I) – album

 1. Rounds ft. Rick Ross
 2. Waterslide
 3. Dope ft JID
 4. Strawberry Blush
 5. Guy Like Me
 6. All She Wanna Do
 7. Splash ft Jhene Aiko, Ty Dolla $ign
 8. You
 9. Fate ft Amber Mark
 10. Love ft Jazmine Sullivan
 11. One Last Dance
 12. All She Wanna Do ft. Saweetie

Tracklist – LEGEND (ACT II) – album

 1. Memories
 2. Nervous
 3. Wonder Woman
 4. Honey ft. Muni Long
 5. I Want You to Know
 6. Speak in Tongues ft Jada Kingdom
 7. The Other Ones ft Rapsody
 8. Stardust
 9. Pieces
 10. Good ft Ledisi
 11. I Don’t Love U Like I Used To
 12. Home
John Legend – All She Wanna Do (Official Lyric Video)

2 Comments

 • Iron scrap brokering, 17/03/2024 @ 11:47

  Scrap metal derivative production Ferrous waste reclaiming and recycling Iron scrap salvage depot

  Ferrous metal waste management solutions, Iron reprocessing and repurposing, Metal waste remolding

 • Iron scrap reuse, 18/03/2024 @ 05:45

  Metal reprocessing solutions Ferrous material recycling regulations Iron and steel scrapping and reprocessing

  Ferrous metal waste management solutions, Iron reclamation and reprocessing, Metal reclaiming and reprocessing

Leave a Reply

Your email address will not be published.