Palatul Suter este o bijuterie arhitecturală, care acum funcționează în regim hotelier, fiind una dintre cele mai frumoase și inedite locații din București. Vedete internaționale de mare renume, precum Beyoncé, Enrique Iglesias sau Deep Purple, au fost cazați aici de-a lungul timpului.

Clădirea a fost construită de arhitectul Gustav Adolf Suter, între anii 1902-1906, în stil neoclasic, având influențe brâncoviene. Arhitectul era un apropiat al Regelui Carol I al României.

Suter Palace și istoria lui

Clădirea istorică a fost restaurată în 2007 și transformată într-un hotel de tip boutique de 5 stele. Renovarea completă a avut loc în anul 2018, atunci când Palatul a fost reproiectat drep Heritage Boutique.

Micul palat din inima Capitalei, se află pe cel mai înalt punct geografic al Bucureștiului, atrăgând imediat privirile celor care îl observă prin frumusețea și eleganța surprinzătoare.

Grădina interioară a Palatului

Suter Palace – cel mai exclusivit hotel de 5 stele din București

În prezent, Suter Palace este apreciat ca o locație de lux extrem de discretă și comfortabilă. Bunul gust și rafinamentul punându-și și ele amprenta în definirea hotelului.

De asemenea, anul acesta, Suter Palace a primit un premiu la categoria „Hoteluri cu o poveste de împărtășit” din partea celor de la Historic Hotels of Europe.

La design-ul interior al Palatului au fost folosite materiale rezistente și prețioase, cum ar fi pardoselile din marmură și granit din Spania și America de Sud.

Candelabru cu cristale de murano

Aici, găsim și impresionantul candelabru cu cristale de murano. Acesta se remarcă ca fiind drept cel mai lung candelabru de acest gen din Europa. A fost inspirat din lucrarea „Coloana Infinitului”, semnată Constantin Brâncuși.

Candelabru cu cristale de murano de la Suter Palace

Suter Palace și cele 17 camere

Hotelul își întâmpină oaspeții în 17 spații decorate individual, de la atmosferă, culori, până la design-ul unic.

Camera Müller

La Suter Palace, veți întâlni 14 camere de lux și 3 apartamente fabuloase, majoritatea dintre ele având vederea către Palatul Parlamentului și vechiul cartier pitoresc, în apropiere fiind și Parcul Carol.

Camera Angelique

Camera unde a fost cazată Beyoncé 

Diplomat Suite se numește camera spectaculoasă unde a fost cazată Beyoncé, în anul 2007, atunci când a concertat pentru prima dată în România, la Cluj.

Tot în această cameră a fost cazat și Enrique Iglesias, dar și alte celebrități.

Suter Palace și momentele unice

Grădina interioară de la Suter Palace

Grădina interioară, Le George Restaurant, sala de evenimente, cele două săli de ședințe, o mică sală de sport, o sală de masaj, o saună și o capelă, completează perfect facilitățile de care se pot bucura toți oaspeții care sunt în căutarea unui loc unic.

Le George Restaurant

Suter Palace este și locul perfect pentru cereri în căsătorie, aniversări, evenimente private, sociale sau corporative. Totodată, aici puteți face lansări de produse, ședințe foto, întâlniri de afaceri, prezentări sau videoclipuri.

Dacă și tu îți dorești să trăiești o poveste de neuitat într-una dintre camerele Suter Palace, îi poți contacta aici:

Site: suterpalace.com/ro

Facebook: https://www.facebook.com/suterpalace

Instagram: instagram.com/suterpalacehotel/

Adresa: Aleea Suter 23-25 sau la numărul de telefon: 0739 675 782

Pe curând, ne vedem data viitoare cu o nouă POVESTE de succes.
#IdeaMan #Blog #Poveştidesucces

137 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.