După ce anul trecut am lansat seria de interviuri intitulată „Cele mai de succes femei din România” și am filmat interviurile cu Andreea Esca și Neti Sandu, acum revenim cu forțe proaspete. Noul interviu este cu marea actriță Maia Morgenstern.

Interviu cu Maia Morgenstern

Aceste interviuri sunt postate exclusiv pe platforma site-ului nostru, ideaman.ro și pe canalul de YouTube – IdeaMan Official.

Din aprilie 2020, atunci când am lansat site-ul și până acum, publicația noastră s-a remarcat prin interviuri cu personalități din diferite domenii, cum ar fi sport, muzică, televiziune, teatru sau artă.

Interviul cu Maia Morgenstern vorbește despre perioada copilăriei, de ce a ales să se facă actriță, despre familia ei, controversele aduse de rolul Fecioarei Maria din „Patimile lui Hristos” și ajunge până la întrebări inedite cu Maia, așa cum nu ați m-ai auzit-o până acum.

Interviul cu Maia a fost filmat într-o locație superbă, de vis, în inima Bucureștiului, la Suter Palace, chiar în camera unde au fost cazați Beyonce și Enrique Iglesias.

„Pentru o așa mare actriță, precum este doamna Maia Morgenstern, nici nu puteam să nu mă gândesc la o locație exclusivistă, așa că am ales Suter Palace, un loc de poveste, aflat în apropierea Palatului Parlamentului. Palatul Suter este poziționat pe cel mai înalt punct geografic al Bucureștiului”, declară Vlad Avarvari, fondatorul site-ului.

Vezi articolul cu SUTER PALACE, aici: 👉🏻 https://ideaman.ro/palatul-suter-bijuteria-din-inima-bucurestiului/

Totodată, finalul interviului nu ar mai fi fost la fel de spectaculos, dacă cei de la Florăria Venus nu ne săreau în ajutor, să îi oferim doamnei Maia, un buchet de flori așa superb, ales în cele mai mici detalii, de la culorile florilor, la textura acestora, până la armonizare.

MAIA MORGENSTERN: „Mi-ar plăcea să devin bunică”

Iar cei care i-au făcut ziua mai frumoasă Maiei Morgenstern, îndulcind-o cu bomboanele lor unice, au fost cei de la Leonidas.

Ținuta lui Vlad Avarvari a fost asigurată de brand-ul D`S DAMAT.

După interviul fabulos cu marea actriță Maia Morgenstern, urmează lansarea celui de-al 4-lea episod din seria „Cele mai de succes femei din România”, care va fi cu nimeni alta, decât Andreea Marin.

Vă invităm să urmăriți interviul cu Maia Morgenstern, chiar aici 👇🏻

Interviu cu simbolul teatrului românesc – Maia Morgenstern

Leave a Reply

Your email address will not be published.