Ana-Maria Mărgean a luat cu asalt o lume întreagă în urma participării la America`s Got Talent: All Stars și după ce s-a calificat direct în Finală!

Ana-Maria Mărgean, în finala America`s Got Talent: All Stars

Alături de alte 10 persoane, Ana-Maria se află printre cei mai talentanți concurenți din lume. Prestastația sa, de-a dreptul inegalabilă, a uimit jurarații, dar și publicul, care se aflau în extaz.

Simon Cowell, Heidi Klum, Howie Mandel și Terry Crews au fost fascinați de Ana și de talentul ei unic.

S-a clasat pe locul 4 la nivel mondial

„Am fost foarte fericită și emoționată, pentru mine oricum a fost de ajuns că mă aflu în finala America’s Got Talent: All Stars și era o mare realizare, dar faptul că am trecut în finală, am fost în al nouălea cer. Faptul că am ajuns pe locul 4 la nivel mondial, m-au încercat tot felul de sentimente și după cum am zis, eu eram deja o câștigătoare, pentru faptul că eram singura româncă din finală. Mă consider locul 1 pe canto și ventrilocie, pentru că, locurile 1, 2, 3, au fost ba saxofonist, dansatori sau acrobați”, a mărturisit Ana-Maria Mărgean.

Ana-Maria Mărgean: „Mă consider locul 1 pe canto și ventrilocie”

Ana-Maria Mărgean a cântat în finala de la America`s Got Talent: All Stars, alături de celebrul ventriloc american Terry Fator, acesta fiind și idolul Anei și totodată, o sursă de inspirație pentru ea.

„Chiar nu mă așteptam și când mi-au spus cei de acolo că vom avea un moment împreună, am fost foarte fericită. Mi-a părut foarte bine să-l cunosc, este un om extraordinar, foarte modest și foarte prietenos, așa că a fost o experiență unică pe care nu o voi uita niciodată”, a declarat Ana-Maria Mărgean, în exclusivitate pentru Idea Man.

Terry Fator and Ana-Maria Mărgean Perform an UNFORGETTABLE Ventriloquism Duet | AGT: All-Stars 2023

Primul ei moment a avut loc în urmă cu o lună de zile și a acumulat, de pe toate platformele – YouTube, Instagram, Facebook și TikTok, peste 40 de milioane de vizualizări.

13-Year-Old Ventriloquist Ana-Maria Mărgean SHOCKS The Judges | AGT: All-Stars 2023

Nadia Comăneci a felicitat-o pe Ana-Maria Mărgean

Cum au primit-o românii la întoarcerea din America, ce au spus colegii de școală, dar și fanii săi, aflăm chiar de la Ana.

„Social media a explodat, am văzut toate mesajele…toate mesajele sunt frumoase, chiar dacă nu am timp să răspund la ele, le văd pe toate. Imediat după audițiile AGT, am primit un mesaj de la o româncă foarte valoroasă…Nadia Comăneci și de la alți artiști cunoscuți care m-au felicitat”, declară Ana-Maria Mărgean, în premieră pentru Idea Man.

Pe lângă toată reușitele impresionante pe care Ana-Maria Mărgean le-a avut în America, acolo unde a ajuns pe locul 4 la America`s Got Talent: All Stars, nici în România nu s-a lăsat mai prejos, Ana concertând alături de legendara trupă Boney M., la Sala Palatului.

Ana-Maria Mărgean alături de Boney M.

„A fost foarte frumos. A fost, ca să zic așa, primul meu spectacol la nivel mare și m-am simțit foarte bine alături de trupa Boney M., care au fost toți foarte drăguți și prietenoși. Toate momentele astea n-am să le uit niciodată și pot să zic că a fost un spectacol foarte reușit, chiar dacă am avut multe emoții, mi-aș fi dorit să dureze mai mult”, a spus Ana.

Cum a interacționat Ana-Maria Mărgean cu celebrul juriu american și ce i-au spus Heidi Klum, Simon Cowell și Howie Mandel, ne spune tot ea, în exclusivitate.

„Am apucat să vorbesc cu vreo doi dintre jurați, în Finală, după ce s-a anunțat câștigătorul…Am aflat și câteva lucruri interesante. Am aflat că soția lui Howie este româncă”

În perioada următoare, Ana-Maria Mărgean ne pregătește foarte multe surprize, așa că nu trebuie să ratați, trebuie să stăm cu ochii pe ea.

1 Comment

  • Iron reclaiming and recycling, 16/03/2024 @ 16:29

    Scrap metal reclamation yard Ferrous material reviews Iron waste restoration

    Ferrous material value addition, Iron repurposing services, Metal waste utilization and trading

Leave a Reply

Your email address will not be published.