Ziua de 17 martie a fost cel mai frumos mărțișor pentru doamnele și domnișoarele aflate în Londra. Andra a susținut un concert de zile mari pe OVO Wembley Arena, din Londra, unde au fost prezenți aproximativ 13.000 de spectatori.

Andra, la concertul de pe Wembley Arena din Londra

60 de bodyguarzi s-au ocupat ca evenimentul să se desfășoare în siguranță, mai ales că în public s-a aflat și Ramji Chauhan, primarul din Harrow.

Concertul artistei, o adevărată desfășurare de forțe pe Wembley Arena

Ramji Chauhan,  primarul din Harrow, alături de John Smith, la concertul Andrei

Pentru familia Măruță weekendul care tocmai s-a încheiat a fost plin de evenimente. Sâmbătă, 16 martie, au avut loc două proiecții ale filmului „Tati Part-Time”, la Londra, unde Eva a fost vedeta, apoi în aceeași zi l-au aniversat pe David, care a împlinit 13 ani, iar duminica a fost  dedicată unui eveniment important cu biletele sold-out.       

Andra și-a emoționat fanii până la lacrimi la concertul Traditional 2, pe Arena Wembley, din Londra. Duminică seara, românii stabiliți în Anglia s-au adunat într-un număr impresionant pentru a o vedea pe artistă și pe invitații ei: frații Advahov, Zdob și Zdub, Vlăduța Lupău, Maria Dragomiroiu, Surorile Oșoianu, Zdob și Zdup, Cornelia și Lupu Rednic, și mulți alții. Ovo Wembley a fost neîncăpător pentru cei care au venit să asculte frumoasele cântece românești.

La concertul Andrei și-a făcut prezența și Ramji Chauhan, primarul din Harrow, care este cunoscut ca fiind un susținător al evenimentelor organizate de români, participând anul trecut și la Gala Kombat London, organizată de John Smith.  

John Smith și Florin Lazăr s-au ocupat de organizarea concertului Andrei- Tradițional 2

Aproximativ 13.000 de spectatori și-au cumpărat bilete pentru a vedea artiștii români performând pe prestigioasa scenă din Londra. Întreaga prestație a artiștilor a dura patru ore, iar pe parcursul acestui interval au fost păziți ca niște șefi de stat.

60 de bodyguarzi s-au ocupat să asigure protecția și siguranța celor care au fost prezenți la concert, iar cel care a coordonat întreaga echipă este John Smith, patronul firmei de securitate, totodată și partenerul de afaceri al cunoscutului Florin Lazăr, patronul Enjoy Events, care s-a ocupat de organizarea concertului de anvergură al Andrei.

Biletele au fost sold-out și este considerat un succes pentru organizatorii care au în desfășurare mai multe astfel de evenimente peste hotare.

Totodată, Andra a devenit primul artist român care a susținut un concert în această locație istorică, astfel marchează o nouă performanță în cariera sa artistică. Spectacolul a durat aproximativ 3 ore și artista a primit o distincție pentru concertul sold-out, care va fi afișată pe Wembley, alături de alte nume mari mondiale.

1 Comment

  • SightCare review, 16/05/2024 @ 00:34

    hello!,I love your writing very a lot! proportion we keep up a correspondence extra about your post on AOL? I require a specialist in this house to solve my problem. May be that is you! Taking a look ahead to peer you.

    https://youtu.be/PjQOQcUez2w

Leave a Reply

Your email address will not be published.