Antonia lansează single-ul ,,Como ¡Ay!” cu un videoclip provocator, filmat vara trecută alături de Alina Ceuşan, una dintre cele mai populare influencere din România.

Piesa este în limba spaniolă şi este foarte fresh, de vară, iar în videoclip Antonia îşi dezvăluie latura sexy, fiind unul dintre cele mai provocatoare pe care artista le-a lansat până acum.

Videoclipul este regizat de Bogdan Păun, filmat de Alexandru Mureşan, concept de Andra Marta şi Chris Poszet de la NGM Creative, produs de Loops Production şi filmat în mai multe locuri.

”Abia așteptam să lansez această piesă, este făcută de ceva timp și cred că acum a venit momentul potrivit să o împărtășesc cu voi. Mulțumesc lui Minelli, Spania99 și bineînțeles lui Alex Cotoi”, a declarat Antonia.

Antonia şi Alina Ceuşan.

”Ca la filmările oricărui videoclip, am lungi ore de stat pe set, dar cu un rezultat superb. Mă bucur tare că am făcut parte din acest proiect, m-am simțit super bine pe set cu Antonia și echipa ei. Cred că a fost o oportunitate bună de colaborare dintre doi artiști Global din sfere diferite care cred eu, este benefică de ambele părți (aș fi cântat și eu, dar nu știu :)). Antonia e o tipă foarte faină, down-to-earth, funny și beyond-laws beautiful. Îmi place mult energia ei și, deși a trebuit să fug de pe platou la un moment dat ca să ajung la un interviu, m-am bucurat de susținerea echipei din punct de vedere al programului. Abia aștept să-l vedem live, online, cu toții! Such a vibe!”, a spus Alina Ceușan.

Antonia este una dintre cele mai cunoscute şi iubite cântăreţe de la noi, care are milioane de fani pe reţelele de socializare. Şi-a început cariera în lumina reflectoarelor ca model, iar mai apoi a cucerit toată industria muzicală cu hit-uri, precum: ,,Morena”, ,,Iubirea mea”, ,,Trika Trika” feat Faydee, ,,Jameia” şi multe altele.

ANTONIA – Como ¡Ay! | Official Video

428 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.