Fostul concurent de la Vocea României şi în prezent actor în serialul ,,Profu'”de pe Pro Tv, Sebastian Seredinschi a lansat o nouă piesă ,,Dor să te”, o melodie despre dragostea fără răspuns care ajunge să fie uitată.

,,Dor să te” este inclusă în albumul ,,Stări” în care artistul cântă despre toate fazele iubirii cu urmele pe care ea le lasă fiecărui om.

Toţi ştim cum e să iubeşti fără să primeşti niciun răspuns, aşa că ce ne rămâne de făcut decât să uităm?! Fiecăruia ne este dor de ceva şi îmi doresc ca „Dor sa te” să mai aline puţin din toate dorurile noastre din ultima perioadă”, susţine Seredinschi.

Muzica îi aparţine lui Sebastian Seredinschi, Vlad Ciresan şi Roland Kiss, iar versurile sunt scrise de Sebastian Seredinschi si Vlad Ciresan, fiind rezultatul trăirilor intense pe care cântăreţul le-a trăit de-a lungul timpului.

,,Îmi doresc ca „Dor sa te” să fie piesa oamenilor liberi, de la cei mici la cei mari. Ea descrie iubirea, în forma sa degradată, dar instrumentalul te face din prima secundă să te ridici şi să ţopăi de fericire. Sunt sigur că oamenii se vor distra grav pe piesa asta şi vor crea poveşti frumoase pe acest ritm.”, mai spune artistul.

Drumul în muzică pentru Seredinschi a început alături de Smiley şi de echipa HaHaHa Production, unde şi-a compus şi lansat prima melodie ,,Piesa mea de dor”. Aceasta are peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube şi a fost difuzată pe aproape toate radiourile din ţară.

Seredinschi – Dor sa te | Lyric Video

Leave a Reply

Your email address will not be published.