Decernarea Premiilor Grammy 2021 a avut loc pe 14 martie, în ciuda pandemiei. Beyoncé a fost artista care a plecat acasă cu cele mai multe premii, patru la număr, devenind prima artistă din istorie care a reușit acest lucru.

Beyoncé la GRAMMY 

Femeile au fost cele care au câștigat cele mai multe trofee, iar printre acestea se numără: Dua Lipa, H.E.R., Fiona Apple, Billie Eilish, Megan The Stallion și Taylor Swift.

Dua Lipa – Levitating ft. DaBaby / Don’t Start Now (Live at the GRAMMYs 2021)

Taylor Swift și Billie Eilish au câștigat trofee, precum: „Albumul Anului” pentru ,,Folklore” sau „Înregistrarea Anului” pentru ,,Everything I Wanted”.

Billie Eilish Wins Record Of The Year | 2021 GRAMMY Awards Show Acceptance Speech

Megan The Stallion a primit 3 premii pentru: „Cea mai bună nouă artistă”, „Cea mai bună piesă rap” și „Cea mai bună interpretare rap” pentru melodia scoasă în colaborare cu Beyoncé – ,,Savage”.

H.E.R. a câștigat trofeul pentru „Piesa Anului”, ,,I Can’t Breath”, inspirată de protestele organizate pentru drepturile oamenilor de culoare.

Beyoncé a fost cea care, seara trecută, a stabilit un nou record. A devenit prima femeie din istoria Premiilor Grammy care a câștigat cele mai multe trofee, 28 la număr. Cântăreața a primit trofee pentru „Interpretare R&B”, „Cel mai bun videoclip”, „Cea mai bună piesă rap” și „Cea mai bună interpretare rap”.

Beyoncé Wins Best R&B Performance | 2021 GRAMMY Awards Show Acceptance Speech

De asemenea, Taylor Swift a câștigat „Cel mai bun album”, fiind prima femeie care a câștigat acest premiu de trei ori consecutiv, iar Dua Lipa s-a făcut remarcată la categoria „Cel mai bun album pop”.

Taylor Swift Wins Album Of The Year | 2021 GRAMMY Awards Show Acceptance Speech

Redactor: Andreea Buinoschi

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.