Ultima piesă lansată de Gwen în anul 2020 a fost ,,Let Me Reintroduce Myself”, dar a început anul în forță cu o nouă melodie, intitulată ,,Slow Cap”.

Single-ul ne duce cu gândul la vară, la petreceri și ne face să dansăm așa cum obișnuiam să o facem până acum un an. Se pare că inspirația i-a venit artistei, după ce a avut o întâlnire cu Casa de Discuri ,,Interscope”.

Melancolia în care a căzut în timp ce se afla în Oklahoma a ajutat-o să compună această piesă și, cu toate că a vrut ca mesajul să fie unul trist, în cele din urmă, a decis să fie o melodie cu un mesaj vesel.

Fanii artistei au făcut o paralelă între ,,Slow Cap” și creațiile din anii 1950, cele provenite de la No Doubt. Mai mult decât atât, cântăreața a dat credite celor doi compozitori Luke Niccoli și Ross Golan pentru că i-au fost alături în momentele dificile.

Gwen Stefani – Slow Clap (Official Audio)

Redactor: Andreea Buinoschi

4 Comments

 • Phone Tracker Free, 09/02/2024 @ 00:16

  The most common reasons for infidelity between couples are infidelity and lack of trust. In an age without cell phones or the internet, issues of distrust and disloyalty were less of an issue than they are today.

 • Phone Tracker Free, 12/02/2024 @ 06:21

  When you’re trying to spy on someone’s phone, you need to make sure the software isn’t found by them once it’s installed. https://www.mycellspy.com/tutorials/how-to-hide-spy-apps-and-track-other-phones-remotely/

 • Iron waste recycling centers, 17/03/2024 @ 09:40

  Scrap metal weighing services Ferrous material recycling sustainability Iron scrap reclamation center

  Ferrous material recycling practices, Iron scrap collection points, Scrap metal business development

 • Iron scrap processing center, 18/03/2024 @ 15:08

  Scrap metal trade regulations Ferrous metal market dynamics Iron waste recycling and salvage

  Ferrous scrap reutilization, Iron reprocessing and repurposing, Scrap metal recovery facility

Leave a Reply

Your email address will not be published.