Ariana Grande își uimește fanii din nou. Artista va face parte din juriul din cadrul emisiunii ,,The Voice”, alături de John Legend, Kelly Clarkson și Blake Shelton.

Ariana Grande vine în locul lui Nick Jonas, acesta fiind antrenor în sezoanele 18 și 20. Ariana va face tot posibilul pentru a strânge în echipa sa cele mai bune voci, fiind determinată să câștige noul sezon.

„Surpriză! Sunt mai mult decât emoționată, onorată și încântată să fiu alături de Kelly Clarkson, John Legend și Blake Shelton în următorul sezon – sezonul 21 – <<The Voice>>. Nick Jonas, o să ne lipsești!”, a scris Grande pe pagina sa de Instagram.

Numele Arianei va fi trecut pe lista vedetelor mari care au antrenat în această competiție, alături de: Adam Levine, Alicia Keys, Christina Aguilera și Pharrell. În timpul concursului, alți artiști de talie internațională au fost consultați, printre care se numără: Missy Elliott, Mary J. Blige și Taylor Swift.

Până acum, Ari a mai fost doar în 2016 la The Voice, atunci când alături de Christina Aguilera, a cântat noile sale single-uri de atunci.

Ariana Grande & Christina Aguilera – Into You/Dangerous Woman (Live on The Voice Final 2016)

Redactor: Andreea Buinoschi

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.