Câteva dintre vedetele de peste ocean se pare că au descoperit elixirul tinereții. Tot mai multe fotografii de pe social media surprind anumite artiste care parcă întineresc odată ce înaintează în vârstă.

Noi am făcut o selecție a lor și vă lăsăm mai jos câteva fotografii.

1. J LO – 51 ani

Cred că deja v-ați obișnuit cu aparițiile hot ale cântăreței, datorită trupului bine lucrat. JLO arată și se simte ca la 20 de ani. Artista urmează un program alimentar bine pus la punct și face mult sport, lucru care se poate observa cu fiecare apariție.

2. Cher – 74 ani

Vă vine să credeți că Cher are 74 de ani? Cântăreața arată senzational, vârstă fiind cu adevărat doar un număr pentru aceasta. Cher este cunoscută drept ,,Zeița muzicii Pop” datorită abilităților sale vocale speciale.

https://www.instagram.com/cher/

3. Madonna – 62 ani

Excentrica Madonna ne surprinde la cei 62 de ani. ,,Regina muzicii Pop” nu ține cont de vârstă, personalitatea sa complexă doborând orice barieră. Artista se simte excelent, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber.

https://www.instagram.com/madonna/

4. Sandra Bullock – 56 ani

Una dintre actrițele noastre preferate, Sandra Bullock ne surprinde cu un super look la cei 56 de ani. Sandra este cunoscută pentru filme precum ,,The Proposal” sau ,,The Blind Side”.

5. Jennifer Aniston – 52 ani

Draga noastră prietenă, Jennifer Aniston este o prezența constantă în media, aparițiile sale fiind o plăcere de fiecare dată. Jennifer are 52 de ani, însă corpul sau este asemănător unei tinere de doar 20 de ani. Actrița este extrem de atentă la ceea ce mănâncă și bineînțeles, este foarte activă, deoarece face multă mișcare.

https://www.instagram.com/jenniferaniston/

6. Demi Moore – 58 ani

Demi Moore se află și ea în topul actrițelor care nu-și arată vârstă. Demi este cunoscută pentru stilul sănătos de viață pe care îl promovează, iar acest lucru s-a dovedit cu fiecare apariție, căci actrița are o silueta senzațională.

https://www.instagram.com/demimoore/

7. Charlize Theron – 45 ani

Charlize Theron este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Extrem de naturală și cu un look impecabil, Charlize arată wow la cei 45 de ani. În anul 2007, actrița a primit distincția de ,,Sexiest Woman Alive”.

8. Salma Hayek – 54 ani

Salma Hayek este și ea o apariție spectaculoasă la cei 54 de ani. Frumoasă actriță nu se lasă mai prejos și se afișează de fiecare dată cu o siliuetă de invidiat. Actrița este cunoscută pentru filme precum: ,,Frida” sau ,,Desperado”.

https://www.instagram.com/salmahayek/

9. Gwen Stefani – 51 ani

Nu știu dacă vă vine să credeți sau nu, dar Gwen Stefani a împlinit și ea 51 de ani. Cântăreața radiază cu fiecare apariție și pare că întinerește pe zi ce trece.

https://www.instagram.com/gwenstefani/

10. Julianne Moore – 60 ani

Ultima, însă nu cea din urmă este actrița Julianne Moore. Mare ne-a fost mirarea când am aflat că actrița are 60 de ani, iar vârstă nu o trădează nici măcar puțin. Julianne suprinde mereu cu aparițiile sale elegante și cu un look de invidiat.

https://www.instagram.com/juliannemoore/

Ce vedetă crezi că arată cel mai bine la vârsta ei? Lasă mesaj în comentarii. 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.