Universul creat de George R. R. Martin este o adevărată sursă de inspirație pentru o piesă dramatică. Producțiile vor fi prezentate în Australia, Londra și New York, primul show urmând să aibă loc în anul 2023.

George R.R. Martin are planuri mari. Acesta a semnat un contract cu cei de la HBO și pe baza ,,Game of Thrones”, urmează să creeze șase producții, prima dintre ele fiind o piesă de teatru care va ajunge pe Broadway.

„Piesa va atrage pentru prima dată publicul în culisele unui eveniment de referință care anterior a fost învăluit în mister. Prezentând multe dintre cele mai emblematice și cunoscute personaje din serie, producția se lăudă cu o poveste centrată în jurul iubirii, răzbunării, nebuniei și pericolelor, dezvăluind, în același timp, secrete și minciuni care au fost doar sugerate până acum”, se arată în sinopsisul proiectului.

Producătorii vor fi Tim Lawson și Simon Painter, alături de George R.R. Martin, Kilburn Live, Dominic Cooke și Duncan MacMillan.

Game of Thrones este un celebru serial american, adaptat după o serie de romane fantastice ale lui George R. R. Martin. A debutat în 2011 și a fost un real succes în rândul oamenilor, care l-au primit imediat cu brațele deschise.

Redactor: Andreea Buinoschi

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.