Ariana Grande și Kid Cudi au lansat „Just Look Up” în urmă cu o săptămână, iar videoclipul piesei este o reprezentație live a celor doi artiști.

Ariana Grande & Kid Cudi în timpul performanței live

Colaborarea acestora a fost inclusă pe coloana sonoră a comediei cu umor negru a regizorului Adam McKay, iar premiera producției cinematografice a avut, deja, loc pe platforma Netflix.

„Just Look Up” este o baladă în care cei doi artiști cântă despre apocalipsă, iar secvențele din film arată cum persoanejele interpretate de Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence se urmăresc unul pe celălalt.

Ariana și Kid interpretează și ei câte un rol în peliculă, iar McKay, regizorul, s-a arătat foarte mulțumit de cum aceștia au jucat, dar și de prestația juratei de la The Voice.

Ariana Grande & Kid Cudi în filmul Don’t Look Up

„Fiecare filmare pe care am avut-o, ea a cântat-o ​​live de la început până la sfârșit. A fost un lucru incredibil”, a spus regizorul.

Și Ariana îl îndrăgește foarte mult pe regizorul filmului, iar cuvintele la adresa lui sunt de prisos.

„Pur și simplu îl iubesc atât de mult pe Adam. Ce ființă umană nebunește de genială, genială, bună și incredibilă. Serios. Un lucru atât de special din care am fost chiar și o mică parte, sunt atât de emoționat, onorat și recunoscător!”, a mărturisit și Grande.

Fanii au așteptat cu sufletul la gură acest moment, iar varianta live a single-ului înregistrează până acum, aproximativ 1 milion de vizualizări.

Ariana Grande & Kid Cudi – Just Look Up (Full Performance from ‘Don’t Look Up’)

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.