De aproximativ două decenii, Forbes, în fiecare an, realizează un top al celor 100 cele mai influente femei din lume și, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată, nume mari se regăsesc pe listă.

Anul acesta, în top se află o femeie imunolog, 19 lideri mondiali, dar și 40 de antreprenori, iar Beyoncé, Taylor Swift și Rihanna sunt primele trei nume ale categoriei divertisment.

Deși a luat o pauză de la muzică, Rihanna reușește să rămână în topul Forbes, mai ales pentru că toate albumele sale, opt la număr, s-au clasat în top 10 Billboard 200, iar locul 1 a fost ocupat de două dintre ele: „Unapologetic” și „ANTI”. Anul acesta, Rihanna ocupă locul 68.

Rihanna – Kiss It Better (Explicit)

Beyoncé s-a făcut remarcată prin faptul că toate cele șase materiale discografice ale ei au ajuns pe prima poziție în Billboard. Artista se poziționează pe locul 76.

Beyoncé – 7/11

În ceea ce o privește pe Taylor Swift, aceasta este pe locul 78, iar în utlima perioadă, s-a făcut remarcată prin faptul că albumul lansat anul trecut, „Folklore” a fost primul material discografic ce a înregistrat 1 milion de exemplare vândute.

Taylor Swift – cardigan (Official Music Video)

Prima poziție este ocupată de MacKenzie Scott, fosta soție a lui Jeff Bezos, un influent om de afaceri american.

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.