Harry Styles a lansat melodia ”As It Was”, fiind prima melodie de pe cel mai noul album al acestuia care urmează să fie lansat în curând. Piesa a fost compusă de către artist, în colaborare cu Tyler Johnson și cu Kid Harpoon și spune povestea singurătății și a dorului care apar într-o relație ce nu mai funcționează așa cum era la început.

Mai mult decât atât, Harry Styles urmează să plece în turneu prin Marea Britanie, dar și prin Europa și se va număra printre artiștii care vor concerta la Coachella Festival 2022, împreună cu Billie Eilish, dar și cu rapper-ul Kanye West.

“Harry’s House”, viitorul album de studio al acestuia, este albumul cu numărul trei din cariera sa de artist solo și urmează să fie lansat în luna mai, pe data de 20, fiind alcătuit din 13 melodii și vine la cinci ani de la lansarea primului material discografic al acestuia.

Promovarea lui a început prin intermediul mai multor reclame misterioase în diferite reviste din jurul lumii, iar site-ul ”You Are Home” ajută și el la promovarea albumului.