Bill Skarsgard și FKA twigs vor juca în noua variantă a producției cinematografice ”The Crow”. Regia va fi asigurată de Rupert Sanders, iar cei doi vor interpreta chiar personajele principale.

Eric Draven va fi interpretat de către Bill Skarsgard și va spune, la fel ca ceilalți actori, replicile scrise de Zach Baylin. Sursa principală de inspirație a poveștii este romanul grafic al cărui autor a fost James O’Barr.

<<The Crow>> este frumos, întunecat, poetic și uneori deranjant. Este o poveste de dragoste, pierdere, durere și răzbunare. Este o mare onoare să revedem emblematicele benzi desenate ale lui James O’Barr și să reimaginăm <<The Crow>> ca o voce prevestitoare a zilelor noastre”, a spus regizorul.

Povestea ”The Crow” a apărut, în mod inițial, sub forma unei benzi desenate a cărei lansare a avut loc în anul 1989. Shelly și Eric Draven, cei doi logodnici, își pierd viața din cauza unui grup de infractori, iar corbul, ”The Crow”, îl învie pe Draven și îl ajută să răzbune moartea sa și a logodnicei lui.