În anul 2009, Barbra Streisand stabilea un record mondial. Aceasta devenea singurul artist din Statele Unite ale Americii care ajungea pe prima poziţie pentru al cincizecilea an.

The Legend – Barbra Streisand

Barbra Streisand este o cântăreaţă, actriţă şi producătoare de film din America. Aceasta şi-a început cariera performând în cublurile de noapte şi în teatrele de pe Broadway în prima parte a anilor 1960.

Succesul de care s-a bucurat în acea perioadă au făcut-o ca, în anul 1963, să lanseze primul său album, intitulat „The Barbra Streisand Album”, ce i-a adus primul Grammy pentru „Album of the Year”.

De-a lungul carierei sale de peste şase decenii, Barbra a ajuns pe locul 1 în US Billboard 200 cu 11 albume, dar şi cu cinci piese ce s-au clasat pe prima poziţie în US Billboard Hot 100. Artista s-a făcut remarcată şi în industria cinematografică, primind roluri în: „Funny Girl”, „Hello, Dolly!”, „What’s Up, Doc?” şi „The Way We Were”.

Până în prezent, Barbra Streisand a câştigat 2 premii Oscar, 10 Grammy, 5 Emmy Awards, 4 Peabody Awards și câte un premiu Globul de Aur, AFI, Kennedy și Tony.

Barbra Streisand – The Way We Were (Official Audio)

Redactor: Andreea Buinoschi

2 Comments

  • Iron waste reusing services, 17/03/2024 @ 08:46

    Metal recovery and reclamation services Ferrous material employee well-being Iron refining

    Ferrous material material handling, Iron waste reusing, Metal reprocessing services

  • Iron and steel scrapping and recuperation, 18/03/2024 @ 08:21

    Metal reprocessing yard Ferrous metal reclaiming solutions Iron scrap reclaiming and reprocessing

    Ferrous material recycling capacity planning, Scrap iron collection, Scrap yard services

Leave a Reply

Your email address will not be published.