Dacă ai crezut că le-ai văzut pe toate, te-ai îşelat. Dwanye Johnson s-a lansat în industria muzicală şi a scos prima lui melodie, alături de Tech N9ne, Joey Cool & King Iso, intitulată „Face Off”.

Face Off

Dwanye Johnson a spus că este un fan împătimit al rapper-ului Tech N9ne, iar colaborarea aceasta a fost ceva ce şi-a dorit să facă încă de când i-a fost propusă.

„Iubesc muzica. Oricând pot să inserez în filmele în care joc și niște elemente muzicale, o fac cu cea mai mare plăcere. Mulți dintre prietenii mei sunt artiști hip hop — nume mari — și am fost întrebat de câțiva dacă nu sunt dispus să fac o colaborare. Dar trebuia să simt că e momentul potrivit. Când Tech mi-a scris, știam că vreau ca treaba asta să se întâmple”, a declarat actorul într-un interviu acordat pentru Variety.

„Face Off” a fost inclusă pe cel mai nou album al lui Tech N9ne, „ASIN9NE”, iar versurile lui The Rock au fost compuse chiar de către el.

Această colaborare inedită a luat prin surprindere atât fanii îndrăgitului actor american, cât și toată industria muzicală, care nu se așteptau la un asemenea lucru.

Dwayne Johnson, cunoscut și „The Rock” este considerat unul din cei mai buni wrestleri din toate timpurile, având la activ 17 titluri de campion în WWE, inclusiv 10 titluri de campion mondial. De asemenea, în 2013, Johnson a fost numit de către cei de la Forbes, ca fiind „cel mai profitabil actor”, filmele cu participarea sa încasând 1,3 miliarde $ în lumea întreagă în acel an.

Pelicule precum „Fast & Furious 6”, „The Scorpion King” sau „Hercules” i-au adus actorului american succesul la nivel mondial.

Piesa sună suuper binee 💥💥💥

Tech N9ne – Face Off (feat. Joey Cool, King Iso & Dwayne Johnson) | Official Music Video

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.