Cel mai nou EP al Avei intitulat ,,Emoții” a debutat astăzi cu prima piesă. ,,Hai pleacă!” însumează toate emoțiile pe care artista le trăiește în momentul în care o relație este pe sfârșite.

AVA

,,Hai pleacă” este piesa în care majoritatea fetelor se vor regăsi. AVA cântă despre acel moment în care realizezi că tu și el aveți drumuri diferite. Astfel, alegi să renunți la relație chiar dacă încă vă iubiți.

Cu un sound sensibil și un vibe melancolic, prima melodie lansată de pe EP este și singura în care artista cântă single. Urmează colaborări de top cu artiști cunoscuți din industria muzicală autohtonă.

,,Hai pleacă” este prima piesă de pe al doilea meu Ep. ,,Emoții”. Este un cântec sensibil, care reprezintă una din etapele vieții mele… Îmi place să îmi cânt trăirile, sentimentele, emoțiile și dorințele. – a declarat cântăreața.

De asemenea, AVA este artista care s-a remarcat la Vocea României și care până să se dedice carierei sale solo a colaborat cu artiști precum: Andra, Delia, Loredana, Damian Drăghici, Sișu, Puya, Antonia, Feli, Alex Velea, Miru și Smiley, alături de care a cântat timp de 6 ani.

AVA- Hai Pleaca |Official Audio|

4 Comments

 • Anonymous, 16/11/2020 @ 11:48

  Frumos👏🏼💛

 • Bwhqhz, 03/01/2024 @ 11:56

  best allergy medication for itching antihistamine generic names best prescription allergy pills

 • Phone Tracker Free, 09/02/2024 @ 08:45

  CellSpy mobile phone monitoring software is a very safe and complete tool, it is the best choice for effective monitoring of mobile phones. App can monitor various types of messages, such as SMS, email, and instant messaging chat applications such as Snapchat, Facebook, Viber, and Skype. You can view all the contents of the target device: GPS location, photos, videos and browsing history, keyboard input, etc. https://www.xtmove.com/how-to-see-what-someone-is-doing-on-their-phone-without-them-knowing/

 • Iron scrap recycling industry, 17/03/2024 @ 07:28

  Scrap metal legal compliance Ferrous material sustainability reporting Iron waste collection

  Ferrous material digitalization, Iron waste salvage, Scrap metal purchasing

Leave a Reply

Your email address will not be published.