Avril Lavigne urmează să îmbrace rochia de mireasă. Aceasta a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Mod Sun. Artista a primit un inel în formă de inimă, în valoare de aproximativ 270.000 de lire sterline.

Cererea în căsătorie a avut loc în timpul vacanței lor în Franța, iar vestea a fost dată pe rețelele de socializare. „Oui! Je t’aime pour toujours. Dimanche. 27. Mars. 2022”, au fost cuvintele care au însoțit imaginile emoționante.

Avril Lavigne este o cântăreață de origine canadiană care s-a lansat în industria muzicală cu albumul ”Let Go”, din anul 2002. Acesta a devenit cel mai bine vândut album al secolului al XI-lea din partea unei artiste canadiene.

Până în prezent, Avril a lansat șapte materiale discografice, ultimul fiind disponibil începând cu luna februarie a acestui an. De asemenea, viitoarea mireasă a a apărut în mai multe producții TV, printre care se numără: ”Sabrina the Teenage Witch”, ”Going the Distance”, ”Over the Hedge”, ”The Flock”, ”Charming” și ”American Idol”.

Felicitări, Avril Lavigne și Mod Sun!

Avril Lavigne – Complicated (Official Video)