The Chainsmokers au dat o veste foarte bună fanilor. Trupa se pregătește pentru lansarea celui de-al patrulea material discografic. Acesta urmează să apară pe data de 13 mai.

„Ce călătorie a fost cu voi toți pentru a ajunge în acest punct. Întotdeauna ne spunem… până acum, e bine. Să sperăm că este tot ce vă veți spune și voi în curând”, au scris membrii trupei în mediul online. Cei doi artiști au publicat și un trailer pentru nerăbdători, în care apar bucurându-se de valurile din Hawaii și compunând muzică.

”High” și ”iPad” sunt cele două melodii deja lansate și care sunt și ele incluse pe noul lor album. „Continuăm să spunem că ne-am fi dorit să fi făcut acest album acum patru ani”, a mai adăugat trupa.

„Tocmai lansasem al treilea album și terminasem al doilea turneu major în SUA. Veșnic recunoscători, dar foarte uzați, am decis că trebuie să ne luăm ceva timp pentru a reflecta și a redescoperi ce ne-a făcut să fim cel mai entuziasmați de acest proiect”, au mai spus aceștia, motivând întârzierea actualului album.

The Chainsmokers – So Far So Good (Official Album Trailer)