Vești bune pentru fanii lui Bad Bunny! Acesta va lansa noul său album săptămâna aceasta, pe data de 6 mai, și se va intitula ”Un Verano Sin Ti”.

Bad Bunny a început acest an în forță, anunțând, în luna ianuarie, că urmează să plece într-un turneu, ”World’s Hottest Tour”, iar informațiile au continuat și despre materialul de studio.

„Trebuie să începem să ne facem mai puține griji și să ne bucurăm mai mult de viață, pentru că aceasta trece repede, foarte repede, la fel ca și biletele care se vând pentru El Último Tour del Mundo.

Ce-ar fi dacă aș anunța următorul meu turneu? Prin urmare, în timp ce lucrez la noul meu album, care va fi lansat anul acesta, puteți cumpăra bilete pentru următorul meu turneu”, a fost modul prin care artistul a anunțat lansarea ce urma să aibă loc pentru ”Un Verano Sin Ti”.

Mai mult decât atât, modul prin care artistul a anunțat lansarea materialului de studio a fost una neobișnuită. Acesta a postat un anunț despre o mașină, iar persoanelor care au sunat li s-a răspuns cu următorul mesaj:

„Bună ziua! Vă mulțumim că ați sunat. A mai rămas puțin timp până la lansarea albumului. Nu pot spune încă data, dar vă pot spune numele: Un Verano Sin Ti (O vară fără tine)”.

Bad Bunny Worked on New Album in Studio with Met Gala Attire | The View