Single-ul ,,Unlearn” este cea mai nouă colaborare dintre Benny Blanco și Gracie Abrams. Melodia urmează să fie inclusă pe albumul lui blanco, intitulat ,,FRIENDS KEEP SECRETS 2”.

Cel mai nou material discografic al lui benny blanco este o continuare a albumului lansat în anul 2018, ,,Friends Keep Secrets”. În perioada următoare, acesta a compus mai multe piese, printre care ,,Lonely”, cântată de Justin Bieber și ,,Obsessed”, interpretată de Addison Rae.

Prima colaborare a celor doi artiști a avut loc anul trecut, când au lucrat pentru primul proiect al artistei, ,,Minor”. Acesta a fost lansat în vară, iar fanii lui Gracie au fost extrem de încântați.

În luna octombrie a anului 2019, Gracie a lansat prima sa melodie, intitulată ,,Mean It”. Pigeons & Planes a declarat despre Adams că este „o artistă pe care trebuie să o urmărești”.

Benny Blanco este un producător muzical, dj și compozitor american, cunoscut pentru numeroasele colaborări cu artiști de succes, cum ar fi: Justin Bieber, Halsey, Khalid sau Ed Sheeran.

benny blanco & Gracie Abrams – Unlearn (Official Music Video)

Redactor: Andreea Buinoschi

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.