După ce luna trecută, Beyoncé a lansat prima piesă – „BREAK MY SOUL” de pe al șaptelea album de studio – „RENAISSANCE”, acum artista a revenit cu lansarea oficială a întregului material discografic.

Beyoncé – „RENAISSANCE”
beyonce.com

Perioada pandemiei a fost o sursă bună de inspirație pentru Queen Bey, care nu a stat deloc degeaba. Artista a înregistrat trei albume de studio, iar primul dintre ele este „RENAISSANCE”, care a fost lansat pe 29 iulie.

Toate cele 16 melodii pot fi ascultate pe canalul de YouTube al cântăreței și de asemenea, pe toate platformele de streaming. Până acum, 10 dintre cele 16 piese publicate pe canalul artistei, au depășit peste 1 milion de vizualizări.

Materialul discografic a fost scris și produs integral de Beyoncé, alături de The-Dream, Nova Wav, A. G. Cook, Symbolyc One, Honey Dijon, Beam, Tricky Stewart, BloodPop, Skrillex, Hit-Boy, No I.D., P2J și mulți alții.

În ziua lansării, pe 29 iulie 2022, RENAISSANCE a devenit pe Spotifycel mai ascultat album într-o singură zi al unei artiste feminine din 2022 până acum. Tot pe Spotify, în clasamentul „Top Albums – Debut Global”, în perioada 29-31 iulie, materialul discografic s-a clasat pe locul 1.

RENAISSANCE și controversele

La piesa „ALIEN SUPERSTAR” au lucrat 24 de compozitori, lucru care a atras foarte multe reacții, una dintre ele venind chiar din partea compozitoarei legendare Diane Warren, care a scris pe contul ei de Twitter: „Cum pot exista 24 de compozitori la o melodie?”.

Fanii lui Bey nu au stat deloc degeaba și au sărit imediat în apărarea artistei. De asemenea și The Dream, unul dintre producătorii albumului.

După toate acestea, Warren și-a cerut scuze către Beyoncé, tot pe Twitter, motivând: „Ok, nu am vrut să pară lipsă de respect față de Beyoncé, alături de care am lucrat și pe care o admir. Îmi cer scuze pentru neînțelegeri.”

Cu doar două zile înainte de lansarea materialului de studio, mai multe melodii au început să circule deja pe internet. La aflarea acestei vești, fanii devotați ai lui Bey, numiți BeyHive s-au încurajat reciproc pe rețelele sociale să aștepte până în ziua lansării și să nu asculte „scurgerile” apărute.

Nici cântăreața nu a rămas indiferentă, scriind pe instagram un mesaj pentru fanii ei 👇🏻

RENAISSANCE este un album diferit față de tot ce a mai lansat până acum. Este un disc controversat, dar în același timp optimist și totodată, discul te scoate de la primul play pe ringul de dans. Versurile vorbesc despre sex, stima de sine, bucurie și despre hedonism.

„Crearea acestui album mi-a oferit un loc în care să visez și să găsesc evadare într-o perioadă înfricoșătoare pentru lume. Mi-a permis să mă simt liberă și aventuroasă într-un timp în care totul părea că stă pe loc. Intenția mea a fost să creez un loc sigur, un loc fără prejudecăți. Un loc în care să fii desprins de perfecționism și de gândire excesivă. Un loc în care să țipi, să te eliberezi, să simți libertatea. A fost o călătorie frumoasă de explorare. Sper că veți găsi bucurie în această muzică. Sper să vă inspire să vă dați frâu liber. Ha! Și să vă simțiți unici, puternici și sexy, așa cum sunteți”, a declarat Beyoncé într-o postare de pe conturile ei sociale.

Single-ul „BREAK MY SOUL” a urcat recent pe poziția 6 în celebrul clasament Billboard Hot 100.

Tracklist – RENAISSANCE (album):

 1. „I’M THAT GIRL”
 2. „COZY”
 3. „ALIEN SUPERSTAR”
 4. „CUFF IT”
 5. „ENERGY” feat Beam
 6. „BREAK MY SOUL”
 7. „CHURCH GIRL”
 8. „PLASTIC OFF THE SOFA”
 9. „VIRGO’S GROOVE”
 10. „MOVE” feat Grace Jones and Tems
 11. „HEATED”
 12. „THIQUE”
 13. „ALL UP IN YOUR MIND”
 14. „AMERICA HAS A PROBLEM” 
 15. „PURE/HONEY”
 16. „SUMMER RENAISSANCE”

Beyoncé is back! Ascultă albumul integral chiar aici 👇🏻

Beyoncé – CUFF IT (Official Lyric Video)

2 Comments

 • Iron scrap salvage, 14/03/2024 @ 10:39

  Metal salvage Ferrous metal recycling consultation Iron waste reclamation facility

  Ferrous material process efficiency, Iron scrap residue, Metal reutilization facility

 • Recycling iron scraps, 18/03/2024 @ 20:30

  Scrap metal collectors Ferrous material recycling carbon footprint Iron waste recycling

  Ferrous material recycling licenses, Scrap iron resale, Scrap metal brokers

Leave a Reply

Your email address will not be published.