Sezonul cu numărul 22 vine și cu ceva schimbări pentru The Voice USA. După ce sezonul trecut Camila a fost în postura de „advisor” pentru echipa lui John Legend, acum cântăreața a revenit și are rolul de jurat.

Camila Cabello – noul jurat de la The Voice USA

În acest nou sezon, s-a alăturat și Gwen Stefani, care nu se află la prima experiență, acesta fiind a 6-a oară când se află în ipostaza de coach. Iar tabloul complet de anul acesta este format din Gwen Stefani, Blake Shelton – veteranul emisiunii, care se află aici încă de la primul sezon, Camila Cabello și John Legend.

Jurații noului sezon The Voice USA
(Gwen Stefani, Blake Shelton, Camila Cabello & John Legend)

Anul trecut cea care făcea furori la The Voice era Ariana Grande, care se pare că a ales să fie antrenor doar pentru 1 sezon. De asemenea, și Kelly Clarkson a fost înlocuită, după ce a stat mai bine de 8 sezoane.

Gazda emisiunii rămâne în continuare Carson Daly, un cunoscut om de televiziune, radio și producător american.

Noul sezon The Voice va începe Luni, 19 septembrie și va fi difuzat pe NBC, postul american de televiziune. Totodată, anul acesta jurații vor putea să apese iarăși pe butonul „block”, pentru a-l împiedica pe unul dintre antrenor să îl ia în echipa lui pe concurentul dorit.

Până la sfârșitul audițiilor (Blind Audition), fiecare antrenor va avea în echipa lui 12 concurenți, rezultând astfel un număr total de 48 de artiști care vor trece în etapa următoare, în The Battles.

Show-ul The Voice, a câștigat până acum numeroase premii și nominalizări, aici fiind incluse: 7 Emmy Awards, 6 ASCAP Film and Television Music Awards, 6 People’s Choice Awards, 1 ALMA Awards, 2 Billboard Mid-Year Music Awards, 4 Critics’ Choice Television Awards, 3 Critics’ Choice Real TV Awards, 1 Make-Up Artists and Hair Stylists Guild Awards, 2 Nickelodeon Kids’ Choice Awards, 4 Producers Guild of America Awards, 3 TV Guide Awards și 6 Teen Choice Awards.

Cine este Camila Cabello?

Camila Cabello

Camila Cabello este o cântăreață și compozitoare de origine cubanezo-mexicană, care s-a făcut remarcată odată cu participarea la X Factor USA din anul 2012. După ce inițial aceasta a fost eliminată, a fost chemată înapoi pentru a se alătura grupului vocal de fete, numit Fifth Harmony.

Printre piesele de succes semnate Fifth Harmony, se numără: „Worth It” și „Work from Home”, dar și altele. Cabello a părăsit formația în 2016, vrând să urmeze o carieră solo. În anul 2018 își lansează albumul de debut, intitulat „Camila”, care ajunge direct pe locul 1 în Billboard 200.

Single-uri precum „Havana” sau „Señorita” alături de iubitul ei de la vremea respectivă, Shawn Mendes sunt cele mai de succes melodii ale Camilei până în prezent.

Which Coach Is Camila Cabello’s Secret “Admirer”? | NBC’s The Voice 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.