Beyoncé revine cu forțe proaspete și lansează un lyric video al piesei „BREAK MY SOUL”, ce va face parte de pe viitor album al artistei – „Renaissance”.

Beyoncé – Renaissance (New Album)

După ce în urmă cu câteva zile, artista a anunțat că urmează să lanseze în curând un nou album, iată că deja avem și prima piesă extrasă de pe acesta.

Noul material discografic, intitulat „Renaissance” va conține 16 piese și va fi disponibil la sfârșitul lunii viitoare, mai exact pe 29 iulie.

„BREAK MY SOUL” a fost compusă chiar de către Beyoncé, alături de JAY-Z, Adam Pigott, Big Freedia, The-Dream, Christopher Stewart, Allen George, Fred McFarlane și produsă de Beyoncé, The-Dream & Tricky Stewart.

Noua melodie are influențe dance și disco, fiind numai bună pentru vară și cluburile de la mare, iar albumul va conține atât elemente dance , cât și country.

Totodată, „BREAK MY SOUL” conține mostre din piesele „Explode” de la Big Freedia, respectiv „Show Me Love” de la Robin S.

Beyoncé pe noua copertă British Vogue din iulie 2022

Albumul „Renaissance” vine la 6 ani distanță de la discul „Lemonade”. Între timp, Beyoncé a lansat în 2018 alături de soțul ei, JAY-Z, materialul „Everything Is Love”, un proiect semnat The Carters.

De asemenea, în 2019, cântăreața a lansat albumul „The Lion King: The Gift” pentru coloana sonoră a filmului „The Lion King” și în 2020 single-ul „Black Parade” cu ocazia sărbătorii americane Juneteenth. Iar în 2021 a realizat piesa „Be Alive” pentru filmul „King Richard”, melodie ce a interpretat-o și anul acesta la premiile Oscar.

La aproximativ 2 zile de la lansarea single-ului nou, cântăreața a strâns peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube, semn că fanii așteptau de mult timp muzica lui Queen B(ey).

Beyoncé – BREAK MY SOUL (Official Lyric Video)

2 Comments

  • Iron salvage and reclamation, 16/03/2024 @ 16:43

    Scrap metal treatment Ferrous material recycling trade associations Iron scrap recovery and repurposing

    Ferrous metal recycling and reclaiming, Iron recovery depot, Metal scrap recovery facility

  • Scrap iron yard, 18/03/2024 @ 03:40

    Responsible metal reclamation Ferrous scrap recycling technology Iron reclaiming center

    Ferrous material recycling organization affiliations, Iron scrap exports, Metal waste reclamation centers

Leave a Reply

Your email address will not be published.