Big Bubble Waffle este un stand cochet, situat în Veranda Mall, care te va face să îi alegi de fiecare dată când ai poftă de ceva dulce.

Inițiatorul afacerii, de origine turcă, dar situat în România, a venit cu această idee în februarie 2020, din pasiune pentru gastronomie și din dorința de a aduce ceva nou în România.

,,În ceea ce privește rețeta, am făcut un research timp de 7 luni și am încercat mai multe variante până am ajuns la varianta finală.”

Din dorința de a oferi produse de calitate, Big Bubble Waffle folosește ingrediente reale, precum făină, lapte, ouă și nu prafuri instant.

Noi le-am testat și sunt foarte bune! Încercați și voi. 🙂

Diferența dintre o experiență Bubble Waffle și clătitele clasice o face atât rețeta cât și echipamentele folosite, care pe lângă faptul că le oferă o textură și un gust deosebite, le fac și mai atrăgătoare.

,,Avem mai mult de 20 de toppinguri în meniu, dar cele alese cel mai des sunt: ciocolată, banane, oreo, cireșe confiate, alune, bomboane.”

Dacă ești curios și vrei să încerci și tu, partenerii noștri te așteaptă în Veranda Mall și cu bubble tea, cafea și înghețată.

De asemenea, nu uita să le dai un follow și pe social media:

facebook.com/bigbubble.waffle/

instagram.com/bigbubble.waffle.ro/

Redactor: Alexandra Chipăilă

Leave a Reply

Your email address will not be published.