Bebe Rexha a lansat o nouă melodie, intitulată ,,Break My Heart Myself”. Aceasta este inclusă pe al doilea material discografic al artistei, numit ,,Better Mistake”, ce a fost lansat pe 7 mai.

Bebe Rexha & Travis Barker

La doar câteva zile de la lansarea single-ului, cei doi artiști, au strâns peste două milioane de vizualizări pe YouTube.

„Am scris, am înregistrat, am rescris și am înregistrat din nou și am repetat încă o dată procesul pentru a livra un album care să reflecte cu adevărat cine sunt eu, din postura de cântăreață, compozitoare și mai ales artistă”, a mărturisit Rexha.

Videoclipul a fost regizat de către Christian Breslauer, iar piesa cuprinde mai multe genuri muzicale.

„Vreau să le ofer ascultătorilor o călătorie într-un paradis al muzicii pop cu infuzii de elemente rock și hip-hop”.

Bebe Rexha este una dintre artistele momentului. De-a lungul carierei sale, aceasta a câștigat multe premii și a avut mai multe nominalizări, printre care amintim: „MTV Video Music Award for Best Dance Video”, „Radio Disney Music Award for Best New Artist” și „Teen Choice Award for Choice Country Song”.

Travis Barker este un muzician, producător și compozitor american, cunoscut și ca fiind toboșarul trupei de rock Blink-182.

Bebe Rexha – Break My Heart Myself (feat. Travis Barker) [Official Music Video]

Redactor: Andreea Buinoschi

3 Comments

 • Rastrear Teléfono Celular, 09/02/2024 @ 07:10

  A través del programa de monitoreo parental, los padres pueden prestar atención a las actividades del teléfono móvil de sus hijos y monitorear los mensajes de WhatsApp de manera más fácil y conveniente. El software de la aplicación se ejecuta silenciosamente en segundo plano en el dispositivo de destino, grabando mensajes de conversación, emoticonos, archivos multimedia, fotos y videos. Se aplica a todos los dispositivos que se ejecutan en sistemas Android e iOS. https://www.xtmove.com/es/how-to-track-and-read-someones-whatsapp-messages-calls-location/

 • Iron recycling, 17/03/2024 @ 12:18

  Metal recycling supply Ferrous material recycling outreach Iron waste reclamation yard

  Ferrous material shearing equipment, Iron scrap reclamation facilities, Metal waste recycling

 • Iron recovery process, 18/03/2024 @ 07:01

  Metal recycling methodologies Ferrous material demand forecast Iron waste processing center

  Ferrous material ecological impact, Iron reclaiming plant, Scrap metal reconditioning

Leave a Reply

Your email address will not be published.