Fanii lui Britney Spears au primit încă un motiv de bucurie. Artista este însărcinată pentru a treia oară, iar vestea a fost dată în urmă cu doar o zi. După ce a dat mai multe indicii legate de ceea ce se întâmplă, artista a confirmat zvonurile.

Britney și logodnicul său, Sam Asghari, se pregătesc pentru unul dintre cele mai importante momente din viața lor.

Britney (40 de ani) și logodnicul său, Sam Asghari (28 de ani)

„Căsătoria şi copiii sunt o parte naturală a unei relaţii puternice, umplută cu dragoste şi cu respect”, a spus artista.

https://www.instagram.com/britneyspears/

Datorită acestui lucru, Britney a luat decizia de a nu mai apărea în public atât de des, deoarece nu vrea să se mai confrunte cu stresul generat de către paparazzi. Acest lucru este cauzat de perioada în care, în timp ce se confrunta cu o depresie postnatală, paparazzii au hărțuit-o în legătură cu lucrurile ce aveau loc în viața sa la momentul respectiv.

Sean Preston Federline, în vârstă de 16 ani şi Jayden James Federline, de 15 ani, sunt copiii pe care Britney îi are din căsnicia cu fostul soț, Kevin Federline.

În momentul de față, Spears trece printr-o perioadă benefică, deoarece a reușit să scape de controlul „ de tuture” al tatălui său. Timp de mai mulți ani, aceasta nu a avut parte de libertate, iar fanii ei au sărit în ajutorul acesteia.

Se pare că diferența de vârstă dintre cei doi nu a fost o problemă până în momentul de față, ci din contră, diferența celor 12 ani și anii de relație, au evoluat acum la un alt nivel. Sam Asghari este un actor și model american de origine iraniană, care s-a făcut remarcat prin aspectul fizic.

Britney Spears Announces She’s Expecting Her Third Child