A greșit, acum plătește. Will Smith nu mai are voie să participe la gala de decernare a Premiilor Oscar timp de 10 ani. Decizia a fost anunțată de Academia Americană de Film.

După o glumă făcută de către Chris Rock, prezentatorul evenimentului, la adresa soției lui Will Smith, acesta a urcat pe scenă și i-a dat un pumn acestuia. Deși, inițial, s-a luat în considerare retragerea statuetei, Academia de Film a decis să nu mai permită participarea acestuia la eveniment timp de un deceniu

Mai mult decât atât, Will Smith nu va mai putea participa la niciunul dintre evenimentele ce au legătură cu Academia de Film. La începutul acestei luni, Will Smith a declarat că își dă demisia din cadrul Academiei de Film.

De asemenea, actorul i-a cerut scuze lui Chris Rock, iar palma dată acestuia atrage noi censecințe. Prin urmare, Apple TV+ nu a făcut comentarii despre noua producție cinematografică în care Will Smith ar fi trebuit să apară. După ce Will Smith l-a lovit pe Chris Brown, acesta a apelat la serviciile unei clinici de gestionare a stresului.

Watch the uncensored moment Will Smith smacks Chris Rock on stage at the Oscars, drops F-bomb