Fanii Summer Smash 2022 își pot pregăti ținuta de festival, deoarece line-up-ul a fost anunțat. Post Malone, Young Thug, Playboi Carti și Gunna sunt principalii artiști de anul acesta.

Summer Smah 2022 va avea loc în Chicago, timp de trei zile, între 17 și 19 iunie, iar numele artiștilor au fost făcut publice de către Lyrical Lemonade. În anul 2021, 90.000 de persoane au luat parte la acest spectacol, iar anul acesta se așteaptă la un număr la fel de mare.

Mai mult decât atât, Wiz Khalifa, Rico Nasty, Polo G, 2 Chainz, Oliver Tree și OhGeesy sunt unii dintre artiștii care vor urca pentru prima dată pe scena festivalului. Printre cei care se întorc se numără: Ski Mask The Slump God, Trippie Redd, Lil Tecca și $not.

„A fost incredibil să asistăm la creșterea festivalului nostru într-unul dintre cele mai mari evenimente muzicale anuale din țară în doar patru ani scurși”, a declarat Berto Solorio, directorul festivalului, într-un comunicat. Organizatorii promit experiențe de neuitat, dar și o mulțime de facilități pentru participanți, precum foodtrack-uri.

The 2021 Lyrical Lemonade Summer Smash (Official Recap)