BTS lansează seria săptămânală Apple Muzic ”BTS Radio: Past & Present”, iar primul episod va apărea pe data de 28 mai.

„Am vrut să folosim această emisiune radio, pentru a sărbători 9 ani de BTS cu voi și cu ARMATA noastră din întreaga lume. Fiecare episod vă este dedicat vouă. Și am vrut să împărtășim cântecele BTS care ne ajută să ne spunem povestea”, a spus RM.

Seria va spune povestea trupei, arătând cum a reușit să ajungă în punctul în care este astăzi. Trei episoade vor fi disponibile și vor readuce în discuție albumul ”Proof”, ce urmează să fie lansat pe data de 10 iunie.

„Albumul antologic al BTS, care întruchipează istoria trupei BTS, va fi lansat în momentul în care va începe un nou capitol ca artiști activi, de nouă ani, pentru a privi înapoi la eforturile noastre. Albumul antologic Proof, care este alcătuit din trei CD-uri, include multe piese diferite, inclusiv trei piese noi, care reflectă gândurile și ideile membrilor cu privire la trecutul, prezentul și viitorul BTS”, au spus aceștia.

Primul episod spune modul în care trupa și-a ales sursele de inspirație, în timp ce al doilea episod va arăta cum membrii aleg trupele favorite ale BTS ARMY. Nu în ultimul timp, al treilea episod va spune modul în care BTS a ajuns să se bucure de succes internațional.

BTS (방탄소년단) ‘Butter’ Official MV