Acum două zile, Ellen DeGeneres a anunțat că emisiunea sa a ajuns la final, după aproximativ două decenii de difuzare. Ellen și-a luat la revedere cu ochii în lacrimi, mulțumind tuturor pentru faptul că emisiunea ei a rezistat atâta timp.

Printre invitații ultimei săptămâni s-a numărat și Oprah Winfrey. Cea care a făcut câteva declarații despre finalul acestui show.

„M-am emoționat puțin în culise, pentru că am văzut că toată echipa ta este acolo. Și le-am spus tuturor: «Știu cum e să te simți când mai sunt doar câteva zile» și am aplaudat echipa ta, pentru că a făcut din acest show ceea ce a fost timp de 19 ani.

Evident, tu ești fața în față, dar toți cei din spate sunt cei care îl fac să funcționeze de fapt. Chiar lăcrimam spunând: «Băieți, ce treabă minunată ați făcut»”, a spus Oprah.

Oprah a continuat, spunând că a fost copleșită la gândul că tot ceea ce a fost construit timp de 19 ani va ajunge la final.

„Am lacrimi în ochi, pentru că, văzând personalul tău, m-a făcut să înțeleg cum este atunci când ai toți acești oameni care au devenit familia ta. Aceasta a fost casa ta”.

Ellen DeGeneres a recunoscut și ea că îi pare rău că show-ul ajunge la final, însă este bucuroasă, în același timp, fiind conștientă că finalul este, de fapt, un nou început.

Sneak Peek: Oprah Gets Emotional as Ellen Nears Show’s End