Recunoști fâșia din viață cu „nu“ și „da“? Poate e chiar a ta? Atunci te invităm la teatru, un teatru altfel: dramedia ,,Bună varianta rea!”, pe 16 și 17 aprilie, la Sala Mică de la Palatul Național al Copiilor din București.

„Bună varianta rea” este acel spectacol „ca-n viață”, mai ales în viața de cuplu, în care ea vrea să se uite la serialul favorit, iar el vrea să se uite la un meci de fotbal. Cu toate că se ceartă des, orice ar fi, niciunul nu poate să stea unul fără altul.

Reține genul: dramedia, adică și dramă și comedie.

El și ea: care-i varianta bună, care-i varianta rea? E bună varianta rea!

Este un spectacol non-verbal, adică fără cuvinte, doar cu sentimente și muzică live – deoarece spectacolul se bucură de participarea extraordinară a artistei AVA.

AVA va lua parte pentru prima dată la un astfel de proiect inedit și evident, o vom surprinde pe talentata artistă într-o ipostază de neuitat – cântec la nivel de spectacol!

Dramedia ,,Bună varianta rea” nu-şi propune să salveze omenirea de la înec, de la globalizare sau de la schimbările climatice… ci numai de la schimbările dramatice.

Asta pentru că noi știm că în viață drama lucrurilor mici cade adesea în comedie și chiar prin asta se poate salva. Nu milităm, ci jucăm viața însăși, respectiv un cuplu autentic din viața însăși. Și NE jucăm.

Așadar, se dă o pereche normală în viața de zi cu zi: ea și el se ceartă, se iubesc, cumpără ulei, cos nasturi, sting lumina.

Se obține un spectacol despre viaţă, despre bucurie, despre dragoste, necazuri şi consens, unde binele şi răul convieţuiesc, se întrupează  ba-n bărbat, ba-n femeie, se iubesc, se urăsc, se ceartă, se împacă, se despart şi se întorc, ca apoi să se înclesteze într-o mare îmbrăţişare pusă pe seama Arbitrului de Sus, zis și Anonimul.  

Distribuţia:

Diana Vladu ………………………….Femeia

Petrică Voicu…………………………….Bărbatul

Petru Ciobanu……………………Anonimul

Regia și scenografia: Vadim Rusu

Coregrafia: Lucille Julaud

Durata spectacolului: 1 oră și 15 minute.

Producător: Kubik și Asociația Sută la Sută Românesc.

Reține datele: 16 și 17 aprilie 2024
Reține ora: 19:00
Reține locul: Palatul Național al Copiilor (București)

Biletele s-au pus în vânzare online pe:

https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/6122/buna-varianta-rea-bucuresti-palatul-national-al-copiilor-sala-mica-bucuresti-16-aprilie-2024

https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/6120/buna-varianta-rea-bucuresti-palatul-national-al-copiilor-sala-mica-bucuresti-17-aprilie-2024

Leave a Reply

Your email address will not be published.