Camila Cabello și WILLOW au colaborat și au lansat melodia „psychofreak”. Cele două artiste au abordat un subiect destul de sensibil, dar și de des întâlnit: instabilitatea emoțională și nevoia de a fi acceptat în societate.

Camila Cabello & WILLOW – „psychofreak”

Lansată acum 5 zile, piesa a adunat peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube, semn că este pe placul fanilor. Iar pentru a ajunge cât mai repede la inimile ascultătorilor, Camila și WILLOW au cântat noul single și în emisiunea Saturday Night Live.

Camila Cabello: Psychofreak (Live) ft. WILLOW – SNL

Totodată, single-ul „psychofreak” face parte de pe cel mai recent și al treilea album de studio al Camilei, intitulat „Familia”, ce a fost lansat chiar luna aceasta, pe 8 aprilie.

„Prioritățile mele au fluctuat și punctul meu de focus s-a schimbat de-a lungul anilor. În anii în care am fost împreună (cu Shawn) și chiar și în perioada în care am lucrat la acest album, și chiar și acum, atenția mea a fost și este focalizată pe dorința de a descoperi cum pot fi o persoană echilibrată”, a spus Camila Cabello.

În ciuda faptului că nu a menționat acest lucru în mod direct, versurile par a face trimitere la despărțirea de Shawn Mendes. Niciunul dintre cei doi nu pare să fi trecut complet peste ea, povestea lor de iubire, deși este încheiată din luna noiembrie a anului trecut, încă reprezintă o sursă de inspirație pentru ei.

„Cum pot eu, prin abordarea acestui subiect, să construiesc relații de încredere cu cei din jur? Cum pot să vorbesc despre lucrurile neplăcute despre care nu am vorbit cu nimeni și apoi să ajung într-un loc în care acești oameni, pentru că ei spun «Oh, da, relaționez complet», îmi pot valida propria experiență?”, a mai declarat Cabello.

În vârstă de 21 de ani, WILLOW este o cântăreață și actriță americană, fiind mai ales cunoscută ca fata celebrilor actori Will și Jada Smith. Debutul actoricesc și l-a făcut în anul 2007 în filmul „I Am Legend”, unde a jucat alături de tatăl său, urmând ca un an mai târziu să joace în pelicula „Kit Kittredge: An American Girl”.

Camila Cabello – psychofreak (Official Music Video) ft. WILLOW