Îți mai amintești de eroii Disney? Demi Lovato, Miley Cyrus sau Selena Gomez sigur ți-au marcat și ție copilăria prin serialele de atunci.

Mai jos am realizat un top al serialelor copilăriei, pe care ți-ar plăcea să le revezi dacă ai fost și tu fan Disney Channel.

1. Hannah Montana

Ziua Miley, seara Hannah Montana, o viață dublă între carieră și viața personală, pe care Miley Stewart a dus-o până la capăt, dezvăluindu-și în cele din urmă identitatea. Serialul a rulat din 2006 până în 2011, având-o drept protagonistă pe actrița și cântăreața Miley Cyrus.

2.H20 – Adaugă apă

H20 prezintă 3 fete care duc o viață normală, până într-un moment când, aflate pe insula Macko, totul se schimbă radical, devenind sirene. Serialul le prezintă pe Emma, Rikki și Cleo într-o situație dificilă, când apa devine principalul lor dușman. Serialul s-a bucurat de un mare succes și a fost difuzat timp de 4 ani, din 2006 până în 2010.

3.Sonny şi Steluţa ei norocoasă

Un alt serial emblematic pentru lumea Disney a fost Sonny și Steluța ei norocoasă, protagonista fiind chiar Demi Lovato. Sonny Monroe, personajul principal, atinge succesul prin distribuția sa, într-o emisiune de comedie numită ,,La întâmplare”, cunoscând astfel celebritatea. Serialul a debutat în România pe 5 decembrie 2009 și s-a încheiat pe 2 ianuarie 2011.

4.Zack și Cody

Serialul prezintă viața a doi frați, care trăiesc alături de mama lor într-un hotel. Tinerii sunt plini de energie, iar în fiecare episod fac tot felul de năzbâtii, devenindc oșmarul managerului hotelului.

5.Magicienii

Serialul Disney prezintă viața a 3 frați care conduc o afacere alături de părinții lor. Într-una din zile, cei 3 află că au puteri magice, iar viața lor se schimbă complet, fiind nevoiți să păstreze acest secret al familiei Russo.

6.Sunt în trupă

Tripp Campbell se alătură formației rock preferate, dispărută din lumina reflectoarelor, reușind să redobândească succesul de altădată al formației. Un serial Disney cu multă energie și secvențe pline de amuzament.

7.Baftă Charlie

Baftă Charlie arată povestea a 3 frați, Teddy, PJ și Gabe care trebuie să aibă grijă de surioara lor mai mică, Charlie. Fiecare zi devine o provocare pentru cei 3, ei fiind niște adolescenți cu personalitate, care o mai dau în bară din când în când. Serialul ,,Baftă Charlie” s-a bucurat de un mare succes în rândul copiilor timp de 4 ani. 

8.Totul pentru dans

Două bune prietene sunt alese să danseze într-un show de dans, realizarea coregrafiilor fiind cea mai mare pasiune a lor. Prietenele întâmpină probleme caracteristice adolescenței, viața lor fiind împărțită între dans și școală. Protagonistele sunt CeCe Jones(Bella Thorne) și Rocky Blue(Zendaya).

9.Jessie

Personajul principal este Jessie, o adolescentă de 18 ani venită din Texas, prietenoasă și distractivă. Ea are visuri mari pentru New York și este hotărâtă să le transforme în realitate.

10.Violetta

Violetta este o telenovelă argentiniană pentru adolescenţi care a fost difuzată pentru prima dată pe Disney Channel la data de 13 mai 2012.

Sperăm că și voi ați fost la fel de încântați să revedeți câteva dintre serialele preferate ale copilărie. 

607 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.