Charlize Theron intră în familia Universal Cinematic Marvel, interpretând-o pe Clea. Anunțul a fost făcut de către artistă pe contul său de Instagram, prin intermediul a două poze de la filmări.

Personajul căreia aceasta îi va da viață a apărut la finalul producției cinematografice ”Doctor Strange in the Multiverse of Madness”. Clea îl avertizează pe Stephen Strange cu privire la deplasările sale în multiverse care au creat mai multe complicații în modul de funcționare al universului.

Charlize Teron este una dintre cele mai de succes actrițe ale momentului, motiv pentru care a primit mai multe premii, printre care se numără: Academy Award, Screem Actors Guild Award, Golden Globe Award.

În anul 2016, Charlize a fost numită de ”Times” ca fiind una dintre cele 100 cele mai influente persoane din lume. Aceasta a cunoscut faima în anii 1990, atunci când a avut un rol în ”Hollywood films The Devil’s Advocate”.

Mai mult decât atât, aceasta a jucat în producții cinematografice de renume, precum: ”Kubo and the Two Strings”, ”Young Adult”, ”The Burning Plain”, ”The Old Guard”, ”Atomic Blonde”, ”Murder Mystery”, ”F9”, ”The Addams Family 2” și ”Long Shot”.

Marvel Studios’ Doctor Strange in the Multiverse of Madness | Official Trailer