Vești bune pentru fanii ”Avatar”! După 13 ani de pauză, îndrăgita producție cinematografică revine cu un nouă parte. ”Avatar” este filmul care s-a bucurat de cele mai mari încasări din toate timpurile și multă lume a sperat la o continuare a acestuia.

”Avatar: The Way of Water” este doar prima din cele patru părți care vor apărea în perioada următoare. Regia îi aparține lui James Cameron, iar lansarea ar fi trebuit să aibă loc acum opt ani. Data de lansare a fost stabilită pentru finalul anului acestuia, mai exact 16 decembrie.

Mai mult decât atât, filmările pentru ”Avatar: The Way of Water” au fost încheiate în același timp cu cele ale ”Avatar 3”, producție ce urmează să apară peste doi ani. De asemenea, ”Avatar 4” va fi lansat pe data de 18 decembrie 2026, în timp ce ”Avatar” 5 va apărea pe micile ecrane pe data de 22 decembrie 2028.

Producția îi aparține lui Jon Landau, cel care a și spus că, în centrul tuturor acțiunilor, se va afla nimeni alta decât familia Sully. Zoe Saldana, Sam Worthington și Sigourney Weaver vor interpreta personajele principale.

Nici Kate Winslet, Michella Yeoh și Oona Chaplin nu vor lipsi din producție, iar acțiunea se preconizează a fi la fel de bună ca cea apărută în prima parte ”Avatar”. Încasările ”Avatar” au ajuns  la aproximativ 3 miliarde de dolari la nivel internațional.

“Avatar: The Way of Water”