Christina Aguilera readuce în prim plan piesa ,,Reflection”, care face parte din coloana sonoră a animației ,,Mulan”. Noua versiune exprimă multă profunzime, iar maturitatea artistei se simte cu fiecare vers interpretat.

După 22 de ani de la versiunea originală a melodiei, Christina Aguilera interpretează din nou rolul tinerei rebele, dornică de aventură ce se află în căutarea identității. Piesa transmite o încărcătură emoțională puternică, atât prin versuri, cât și prin momentul crucial în care melodia a fost lansată.

,,Noua versiune a piesei ,,Reflection” a fost lansată! Sunt într-un loc în viața mea în care explorez noi începuturi și îmbrățișez femeia care am devenit, dezvoltându-mă în această industrie, până astăzi. Așa că această piesă reprezintă pentru mine deschiderea unor noi și captivante capitole. Sper să vă placă această proaspătă versiune”, a declarat Aguilera.

Piesa a fost compusă de David Zippel & Matthew Wilder și a fost cântată pentru prima oară de artistă când avea doar 17 ani. Acum, la 39 de ani, noul videoclip o aduce în lumina reflectoarelor pe Christina, ca fiind o cântăreață complet formată. Versiunea cea nouă se va regăsi pe coloana sonoră a peliculei ,,Mulan”, care va avea premiera pe 4 septembrie, pe Disney+.

Christina Aguilera – Reflection (2020) (From “Mulan”)

Redactor: Cătălina Petrache

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.