Îndrăgita artistă a lansat în urmă cu puțin timp single-ul „Adio”, care transmite un puternic mesaj de dragoste. Mai multe despre această piesă puteți afla mai jos din articol.

Pentru noua sa melodia, JO a colaborat cu Hahaha Production & Cat Music, împreună cu Dorian care s-a ocupat de versurile piesei.

De muzică s-au ocupat Florin Boka, Lucian Nagy și Dorian Micu, iar de producție Florin Boka & Lucian Nagy. Pentru clip a lucrat San, unul dintre regizorii preferați ai artistei, pe care aceasta l-a ales să-i ilustreze în imagini povestea.

,,Muzica mereu m-a ajutat să mă descarc, dar de data asta pot să spun că această piesă m-a eliberat. Mi-a dat aripi”, a declarat artista pe Instagram.

Scenariul melodiei surprinde doi tineri îndrăgostiți care se luptă cu problemele de cuplu, iar protagonista suferă enorm după despărțirea de omul drag, deși încă îl iubește: „Adio, chiar dacă te iubesc!”

JO a mai declarat că este o piesă care pare că îi descrie starea acutală de spirit, fiind și sursa de inspirație a versurilor extrem de emoționante.

JO – Adio (Official Video)

Redactor: Cătălina Petrache

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.