Una dintre cele mai mari colaborări din industria muzicală românească este aici. Smiley și Delia au lansat „Ne Vedem Noi”, piesa fiind compusă de artist, alături de Șerban Cazan și de Lucian Nagy.

Cei doi se afla la a doua colaborare, iar revenirea lor este exact melodia de care cred că aveam cu toții nevoie. Într-un cadru armonios, în brațele naturii, un el și o ea își spun povestea pe versuri.

„Eram in mansarda mea, alături de Lucian Nagy și de Șerban Cazan, fiecare dintre noi era departe de ai lui, de persoanele iubite, și așa a apărut <<Ne vedem noi>>. Abia după ce am terminat-o, am simțit că îi lipsește dimensiunea feminină, că este de fapt un dialog muzical între un <<el>> și o <<ea>>”, a declarat Smiley.

Delia și Smiley ne cântă despre dor, despre iubire și regăsire, într-o melodie care deja face parte din playlist-ul nostru și este pe repeat.

„Sunt fericită că în sfârșit lansăm această piesă. Mă bucură mult colaborarea cu Smiley, prietenul pe care parcă îl știu de o viață. E neschimbat: mereu creativ, fericit și zâmbitor. Această colaborare a venit de la sine. E o piesa care ne sensibilizează și sperăm să ajungă cu căldura în sufletele tuturor”, l-a completat Delia.

Până când ne vedem noi, dă-i un play și spune-ne dacă te regăsești în această melodie.

Smiley, Delia – Ne Vedem Noi | Official Video

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.