Post Malone a lansat melodia ”Cooped Up” după ce, în ultimele săptămâni, a fost promovată intens prin intermediul teaserelor. Teaserele au venit după ce noul său album, ”Twelve Carat Toothache”, a fost confirmat pentru anul curent.

Acesta urmează să fie lansat la începutul verii, mai exact pe data de 3 iunie, și va fi alcătuit din colaborări cu The Kid Laroi și cu Robin Pecknold. Melodia a fost cântată în premieră în cadrul ”Saturday Night Live”, împreună cu Roddy Ricch.

„Cred că, pentru acest disc, este o viață proprie, știi? Și are sentimente și are emoții… Își servește scopul ca expresie a ceea ce sunt”, a spus Post Malone în cadrul unui interviu acordat celor de la Billboard.

De asemenea, anul 2022 va fi unul extrem de plin pentru artist, deoarece acesta va deveni tată.

„Sunt entuziasmat pentru acest nou capitol din viața mea, sunt cel mai fericit din viața mea, iar, de când mă știu, am fost trist. Este timpul să am grijă de corpul meu, de familia și de prietenii mei și să răspândesc cât mai multă dragoste în fiecare zi”, a spus Post Malone pentru TMZ.

Foarte multe detalii nu au fost încă dezvăluite, iar fanii acestuia așteaptă să afle atât ziua nașterii, cât și sexul bebelușului.

Post Malone – Cooped Up (Live on Saturday Night Live) ft. Roddy Ricch