Future a spus când urmează să își încânte fanii cu un nou album. Acesta a înregistrat materialul discografic alături de Drake și de Kanye West și urmează să îl lanseze pe data de 29 mai, prin intermediul Epic Records.

„Mă expun. Îmi împărtășesc stilul de viață cu lumea. Îmi împărtășesc durerea cu lumea. Împărtășesc suișurile și coborâșurile mele cu întreg universul… Sunt dispus să vă dau tot ce am în mine, pentru ca voi să-mi spuneți cum să mă dezvolt și să mă faceți un eu mai bun”, a spus artistul.

Mai mult decât atât, în viitorul apropiat, Future va putea fi văzut în cadrul Rolling Loud Miami, împreuna cu Kendrick Lamar și Kanye West, dar și la Rolling Loud Toronto împreună cu Dave și cu Wizkid.

”I Never Liked You” va fi alcătuit din 16 melodii și va mai cuprinde colaborări cu: Gunna, Young Thug, Tems, Est Gee și Kodak Black.

Future a mai lansat până acum opt albume, încă din anul 2019, în fiecare an, cu mici pauze. De asemenea, a mai colaborat pentru lansarea a 7 mixtape-uri și a cântat în patru turnee.

Future – Life Is Good (Official Music Video) ft. Drake