Post Malone vine cu o nouă surpriză pentru fanii săi. Acesta a spus când urmează să se lanseze ”Twelve Carat Toothpaste”. Fanii acestuia, încă de la colaborarea sa cu The Weeknd pentru melodia  “One Right Now”, așteaptă un album din partea sa.

„Twelve Carat Toothache. 3 iunie”, a fost mesajul rapper-ului. Așadar, primele luni de vară ale acestui an vor aduce materialul discografic pe care fanii lui Post Malone îl așteptau.

„Cred că, pentru acest disc, este o viață proprie, știi? Și are sentimente și are emoții… Își servește scopul ca expresie a ceea ce sunt”, a spus Post Malone în cadrul unui interviu acordat celor de la Billboard.

Austin Richard Post, cunoscut sub numele de scenă drept Post Malone, s-a făcut remarcat cu melodiile sale de tip: pop, trap, R&B și hip hop. Acesta și-a început cariera în anul 2013, dar lovitura a dat-o doi ani mai târziu, odată cu lansarea ”White Iverson” care a ajuns pe locul 14 în US Billboard Hot 100.

Până în prezent, Post Malone a lansat trei albume, în: 2016, 2018 și 2019. De asemenea, a fost cap de afiș pentru patru turnee și a cântat în deschiderea ”Justin Bieber- Purpose World Tour”.

Post Malone – Motley Crew (Official Video)