Puștiul-minune David Dobrincu continuă să ne surprindă plăcut și lansează un cover după piesa „Sailing” de la celebrul Rod Stewart.

David Dobrincu

Considerat unul dintre cei mai talentați puști de vârsta sa, David revine în atenția publicului cu o reinterpretare inedită a single-ului „Sailing”, lansat în 1975.

Videoclipul a fost filmat într-un loc superb, la Cazanele Dunării, în Orșova, iar pe tot parcusul orelor de filmare, puștiul l-a avut alături pe Eduard Bonțilă, ghidul de la Casa Wanted.

Cunoscut și ca un promoter al României pitorească și a locurilor frumoase din țara noastră, micul artist a reușit să readucă în prim-plan imagini spectaculoase de la Chipul lui Decebal.

David Dobrincu, în timpul filmărilor pentru videoclipul „Sailing”

„Pentru prima dată l-am avut alături de mine și pe tata, el fiind sprijnul meu „din umbră”( a spus David râzând). A fost emoționat, avându-i alături de mine și pe tata, și pe mama. M-am simțit ca într-o vacanță, într-un adevărat colț de Rai. Senzația mea a fost că mă aflu în altă țară, pentru că am rămas impresionat de acel loc divin și cu siguranță voi reveni și anul viitor. Mulțumesc din inimă, Eduard Bonțilă de la Casa Wanted Orsova și nu în ultimul rând îți mulțumesc ție, Vlad, pentru că ai fost alături de mine în frumoasa mea călătorie”, a declarat David Dobrincu în exclusivitate pentru Idea Man.

Pe lângă proiectele muzicale, David Dobrincu va juca și alături de Maia Morgenstern în filmul „O Secundă” și totodată, îl vom putea vedea în serialul Clanul, difuzat pe ProTv.

DAVID DOBRINCU – SAILING – cover by ( Rod Stewart )

2 Comments

  • Iron waste utilization, 17/03/2024 @ 04:56

    Metal scraps reprocessing Ferrous material transportation Iron waste disposal facility

    Ferrous material handling tools, Scrap iron disposal, Scrap metal inspection

  • Εγγραφ στο Binance, 01/06/2024 @ 01:57

    I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Leave a Reply

Your email address will not be published.